Kahve Falıma Bakar mısınız ?

idilga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
BUGUN BENIM DOGUM Gunummmm taaa uzaklardayim turk kahvemi ictim ve belki dogum gunu hediyesi olarak bir iki cumle soylemek yorum yapmak isteyen olur diye dusunup kahvemi huzurlariniza sundummmm

simdiden yorum yapanlara tesekkurler
allah gonlunuzun muradini versin ve hayallerinizin gercege donustugu bir yasam sunsun insallahh
tesekkurlerrr
............

Eki Görüntüle 450236 Eki Görüntüle 450237 Eki Görüntüle 450238 Eki Görüntüle 450239 Eki Görüntüle 450240 Eki Görüntüle 450241 Eki Görüntüle 450242 Eki Görüntüle 450243 Eki Görüntüle 450244 Eki Görüntüle 450245 Eki Görüntüle 450246

hiccc cumle kuran cimadimii

zorlu bır yol tırmanıyorsun gıbı gorunuyor yolun sonundada kocaman bır kus oturuyor
kocaman bır kus ucuyor gagasındada sankı torba ıcınde bısey var gıbı ınsallah senın bebısı getırıyordur leylekler:)
dıkkatlı ol canım sankı bırı sınsı sınsı senı takıp edıyor allah fırsat vermesın kotuluk yapmak ısteyenlere
sankı bırının nazarı degmıs canım sana goz var kocaman bı tane oku kendıne bol bol ayetel kursı nas felak eksık etme canım hıc
kocaaaaaaaa bı yunus var hayırlara vesıle olsun ınsallah
guzellll bembeyaz bı guvercın var tabakta bak kısmetlerın ısteklerın hepsı gerceklesır ınsallh
kucuk bı sıncap kadar bı bebıs var kıssss sıncabın gelecek ınsallah hayırlısıylaa
at var bı tane şaha kalkmısssss

hayır olsun canım ınsallah hayatta tüm isteklerin olur

öpüyorum senı cok

iyi salladım galiba:)

canimmmm benimmmmmmmm yerim kiz ben seniiiiiii
Allahh insallahhh gonlunun muradini versinnnnn
bana yorum yapan diline ikizzzlerr geliyorrrrrrr diye kocisine bagirmayi nasip etsin yuce rabbim insalahhhhhhhhhh cnmm benim

agzina saglikkkk
allaha emanet
opuyorummm
ozledim seniiii kizimmmmucksss

fincanında kucağında bir bebek görünüyor biraz vakit var. bebeğini kucağına alıyorsun. sonra çocugun sırtında hep. seninle beraber. her güçlüğe beraber göğüs geriyorsunuz. beyaz güvercin var tabağında iyi haberler alacaksın. temiz gördüm bu kadar

bende ozledım canım gorusemıorus hıc sen benım topıklerede koy fal bakarım ben sana anacım güzel sallamısım demi

fal biraz karısık, değişik cıkmış bence. dolunay cıkmış, hanene ay doğacak. benden bu kadar

hatta o dolunayın altta melek gibi iki kanadı var, cok guzel yani. bir de ailede falan ölmüş bir erkek var mı, ölmese de etkili biri, geniş omuzlu bir erkek, o koruyor sizi...

hatta o dolunayın altta melek gibi iki kanadı var, cok guzel yani. bir de ailede falan ölmüş bir erkek var mı, ölmese de etkili biri, geniş omuzlu bir erkek, o koruyor sizi...

bir de fincanın agzında kalp görünüyor.

allah allaa:S öyle koruyan biri yok kii anlayamadım orasını canm,o kalp nasıl bişey yeni bir kısmet flan mı yalnzımda teşekkr ederm ayrıca çoook

allah allaa:S öyle koruyan biri yok kii anlayamadım orasını canm,o kalp nasıl bişey yeni bir kısmet flan mı yalnzımda teşekkr ederm ayrıca çoook

fincanın ağzında kalp var büyük, temiz. kısmet demek evet. ilk fincanda kalp belli hatta. hoş bana da hep kalp çıkar, ama yalnız kalp durumu bılmıyorum canım, temiz iri babacan etkin biri gördum ben, belki sana dua eden bır buyugun baba, dede gibi, ben öyle yorumladım...

hayırlısı olsun canım :) çook teşekkür ederim kendine cici bak muck

canım 10 dk dolmadan mesaj atamıyorum. yeni fotograf yüklemiştim ona da bakabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…