Kahve Falıma Bakar mısınız ?

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
8
niyet ettim kapattım yorumları bekliyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0290.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf0291.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoğraf0292.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0293.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $Fotoğraf0294.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $Fotoğraf0295.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0296.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0297.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $Fotoğraf0298.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf0299.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoğraf0300.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0301.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoğraf0302.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 71
uzun boylu bir erkek var. sıtında da fil ve balık var. kısmetli birisi geliyor. yalnız bu kişinin biraz beli bükülmüş. yorgun gibi. birşey için çalışıyor gibi. kalp gibi birşey var. çok net değil. bulanık biraz. z harfinde biri var mı. 2 sayısına da benziyor.falın çok aydınlık çıkmış. bir de gözyaşın var. tabakta da kalp görüyorum.:)

ben tekrardan kahve içtim de benim fotografları yüklesem bakar mısın ?

sağol canım bugün çok baktım başka zaman bakalım olmaz mı? hem fal sık sık bakılmaz bence arada baktır ki inandırıcılığı olsun

Canim falinda cok net belirli sapkali bir adam var elinde gerdanlik gibi birsey var, gerdanlik ask hayatinda sIkIntILAr demek diye biliyorum ama adamin sapkasinin ustundede sanki alyansa benzer bisey var.. bilmiyorum bu nasil yorumlanir seni tanimadigim icin tam bisey diyemem ama kendi durumuna gore birsey olusturur herhalde bu kafanda
sonra bitane deveye benzeyen birsey var bu cok cok iyi kismet hemde ustunde cok kucuk yildiz var oda guzel biseyler diye biliyorum
bu arada icin sIKILmIs ama sIkIntIlarinin hepsi yersiz ve yakin zamanda hepsinden kurtulacaksin, belirli bir miktar paraya ihtiyacin var yada belirli bir miktar para kaybetmissin ama yine bu para sana donecek

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…