Kahve Falıma Bakar mısınız ?

uzuuuuunn uzun owalar....falan war sanırım ayy bende merak ettim hakkaten anlayan biri warsa baksın bi zahmet yazsın olmazmıı

şapkalı bir adam var büyük aile büyüğü gibi sanki köşeye sıkışmışta basını kaşıyor gibi bilememiş neyepacagını,bide alnı geniş bi adam adam var daha genç sanki bişeyi kestirip atmış kafasında beyninde bitirmiş bişeyi gibi

başka ne görüyorsun. gerçekten kestirip atıyor mu ? offff

düşünüyor hala ama ondan büyük biri sanki bu bir bayan, ona akıl verıyor... hala kestirip atmamış ama sanki beynınde bitirmişte sonkez tekrar düşünüyo gibi...

lütfen güzel birşeyler söyle. başka ne görüyorsun genç adamla ilgili.

başka bişey görmuyorum hanede şuanda sorun yok ama bir anda ummadık bir zaman sapkalı o adam yüzünde bir anda sıkıntıya girecek onun yüzünden olacak bu... fala inan ma falsızda kalma canım

arada kalmış bi halin var...
sana sırtını dönen insanlar var...
bi boşlukta gibisin sürekli bi düşünce halindesin...
olumsuz düşünüyosun sanırım çünkü etrafın karanlık çıkmış...
güzel bi haber geliyor....
hediye paketi gibi bişey var....
bikaç kısa yol dışında fazla bişey yok...
sen birinden veya biri senden özür dileyecek...
ikinizden birinde bi pişmanlık var....
bebek haberi alacaksın...
yeni kararlar seni bekliyo....
3 kişilik bi buluşma var...

yani bu kadar görebiliyorum..
çok bilmem ama işte olduğu kadar idare et...
allah gönlüne göre versin...

lütfen güzel birşeyler söyle. başka ne görüyorsun genç adamla ilgili.

gerçekten bildin. peki özür dileyeceğim kişi kabul edecek mi ? düzelecek mi. umut var mı. başka ne görüyorsun.

bu yaz hanede düğün var mutlu bi evlilik.sen bi erkeğin burnundan getiriyosun bu erkek aslında çok iyi hiç haketmiyo o davranışlarını.Y harfinde birisi var sana büyük faydası dokunucak yada baş harfi y olan biriyle ciddi bi ilişki

ay inşallah ağzından bal damlıyor. inşallah. çok dua ediyorum. barışma gözüküyor mu ? inşallah barışırız.

ay inşallah ağzından bal damlıyor. inşallah. çok dua ediyorum. barışma gözüküyor mu ? inşallah barışırız.

eğer bu bahsettiğim erkekse senin özür dilemen lazım.adım atman lazım o adım atmıcak çok kırılmış çünkü hatta gözünden yaş akmış bu kişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…