- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi hurremland
kız iyisin heralde bu işlerde sen
Bir zamanlar, çok iyiydim :)
İnsanları korkutacak kadar.
Ama sonra, insanlardan sıkıldım. Ve fal bakmanın ALLAHA şirk koşmak olduğuna karar verdim.
Sadece bazen, ayda yılda bir burada görüp yorum yaparım.
canım bende L harfı yok.kırmızı yaptıgım cumlen super canım ınsallah=))Senin kalbine girmek isteyen biri var.
Yakın bir zamanda, bir teklif alacaksın bu konuda. Ya da birinin seni sevdiğini öğreneceksin.
Senin isminin içinde L harfi var mı canım ?
cem tanımıyorum ama merve yakın bır arkadasım canımMerve. Merve kim ?
Ve CEM ?
Bir zamanlar, çok iyiydim :)
İnsanları korkutacak kadar.
Ama sonra, insanlardan sıkıldım. Ve fal bakmanın ALLAHA şirk koşmak olduğuna karar verdim.
Sadece bazen, ayda yılda bir burada görüp yorum yaparım.
canım bende L harfı yok.kırmızı yaptıgım cumlen super canım ınsallah=))
cem tanımıyorum ama merve yakın bır arkadasım canım
ha bu arada canım bi gün bende kahve içip sana pm olarak foto gönderip yorumlamanı istesem çok olmam dimi
beni tanımayan birinden yorum duymayı çok istiyorum
yok canım abisi yaaa ablası varBir düşün, Cem , Merve nin bir yakını , tanıdığı olabilir.
Cem i fal da gördüm. Şekil olarak. 4.resmine bakarsan sen de görürsün. Resmen CEM yazıyor.
L harfine gelince, soy ismin de olabilir. Ya da kalbine girmek isteyen kişinin de.
Merve ye gelince (şuan sadece kendimi deniyorum) abisi var mı?
ha bu arada canım bi gün bende kahve içip sana pm olarak foto gönderip yorumlamanı istesem çok olmam dimi
Bir düşün, Cem , Merve nin bir yakını , tanıdığı olabilir.
Cem i fal da gördüm. Şekil olarak. 4.resmine bakarsan sen de görürsün. Resmen CEM yazıyor.
L harfine gelince, soy ismin de olabilir. Ya da kalbine girmek isteyen kişinin de.
Merve ye gelince (şuan sadece kendimi deniyorum) abisi var mı?
Kendimi o an gerçekten iyi hissediyorsam bakarım kesin.
Ama en kötü o hafta içinde muhakkak kendimi iyi hissettiğim bir an yaratır ve bakarım :)
Böyle şeylerin ruh hali ile alakalı olduğuna inanıyorum.
Kötü bir anımda bakmak senin açndan iyi olmaz çünkü :)
canım ben anlar gıbı oldumleonela harikamısın nesin ya huuu :))) fal aslnda hissel bir olaydır.şekillere bakıp yorum yapmaktır.fala inanmak falda söylenene gör hareket etmek işte bunlar şirk.onun için inanmamakta en azından geleceğe inanmamak lazım.şu var ki geçmişdeki olaylarla gelecek yorumlanabilir :))) ay karma karışık yazdım ama anlatabildim mi ki :)
sağol canım ben bi ara kahvemi içip sana fotoları pm yoluyla atarım artık hangi gün bakmak istersen sana kalmış