Kahve Falıma Bakar mısınız ?

yok mu yaa hiç bir kişi niyet tuttum da kapattım bakın lütfenn varsa tabii

Resimleri çok karışık çekmişsin.Başım döndü. Sanırım ailede küslük durumu var yada ne biliyim ayrı bi insanlar var. ilişki yada evlilik durumunda.
Kadın adamın kalbini çok kırmış bir konu yüzünden fakat buradaki erkek çok sinirli sanırım. ama kadın birsey öğrenip kosaarak adama gidiyor.Bir erkekle alakalı çok sıkıntılı bi dönem geçirmişssin.Burnu ufacık bir çocuk sanırım.
Çok güleryüzlü olduğunu söyleyemem. Aama çok yakın bir vakitte atıyorsun uzerinden sıkıntılarını. Huzurlu günler seni bekliyor diyebilirim. İlk görüşte aşk gibi bişey yaşıcaksın bence. Bi iş ortamında. el sıkıştığın biriyle bi hukukun olabilirmiş gibi görünüyor.
Yakındır evliliğin çoook yıllar sonra değil sanki.sırtı sağlam biri bu,kalıplı. mani olmak isteyen senin ailenden bir bayan olabilir. ama çok mutlu görünüyorsun :) Kalbinin tam içinde olan biri çook sevdiğin bi insan hastaysa yada üzgünse,herhangi bişeyi varsa,dua et onun için bence :))

ben kendim karışık bir insanımdır genelde herşey kafamın içinde olduğu için bence onu yansıttım resimden kaynaklı dğeil sıkıntılarımı atacağıma sevindim aşk istiyorum zaten evet ama şu an hoşlandığım birisi var odur inşallah mani olan da beni karşısına alır valla hasta yakınım da var evet tamam canım çoook teşekkür ederim yorumların için

Aslında özellikle olmasını istediğin 3 dilek var.İkisi zincirleme birbirine bağlı,diğeri daha bağımsız.Dilek ağacın yeşermek üzere.Hani bağımsız dediğim dileğin hepsinden önce olacak.Sen kafanda sıralarsın artık.Hanenizde ya sürekli olan ya da sık gelip giden biri var(Bu varsa okul hayatından biride olabilir fincanın sapı görünmüyor fotoda)Somurtgan,asık suratlı ve senin hoşlanmadığın bir tip.(E hoşlanmamaktada haklısın zaten)Ya sana ilgi duyan çocuk var ama sen ona değil başkasına bakıyorsun ya da 2 erkek arasında kararsızsın.
Sen sağlıkla alakalı bir bölüm mü okuyorsun?Ya da yakın zamanda küçük bir sağlık sorunun olmuş.Ama önemsiz bir şey.Sana yakın bir zamanda söz,nişan gibi durumla sonuçlanacak bir birliktelik var.En geç önümüzdeki yaza yüzük çıkmış.Kalbin ikiye bölünmüş.Sürekli düşündüğün biri var.Ha nişanım o çocukla mı die sorma yuh artık isimde vereyim istersen derim Ama isminin içinde A harfi olanla.
Artık yarında içip kapatma ya pls walla özele falıma bak diyen geliyo ya

yok yok valla sormam uzun süre bu yetti ya bunu kapatma sebebbim de aslında ilk yaptığın yorumda ki son sözlerindi yoksa kapatmazdım yani :) sağlıkla ilgili bir bölüm değil de okuduğum ama atlattım küçük bir sorun. anlamadığım şey onu da sorayım nişanlanma olayı benim için mi ya ben mi yoksa başkası mı.

seda alemsin yaa.Nişan seninle ilgili.ok?

hee tamamdır 1 yıla kadar burada durmanı istiyorum canım şayet çıkarsa nişan vs ilk sana haber vereceğim çünkü benn ciddiyim isminde değil ama soyadında iki tane A harfi var ben o kişiye yormak istiyorum çok çok çok teşekkür ederim ayrıca valla hakkını helal et seni çok yorudm

Bu arada birine tlf açmak istiyorsun ama bir türlü açamıyorsun(Bu konuşmak istiyorsun diyede yorumlanabilir)işte o kişi sana ulaşacak yakın zamanda.Bu da benden olsun.

aklıma birşey daha takıldı son olarak onu da sorayım ben zorla ona çıkartacağım yolu ben bir kişi üzerine niyet tutupta kapattım falı ona yorulur mu peki bu çıkanlar sence

Öncelikle burada eğlence amacıyla bu diaoloğa girdiğimizi hatırlatmak isterim.Sonra bir arkadaş ve abla olarak hayata bu kadar kesin çizgilerle bakmamanı öneririm.Emin ol hayatı kontrol edebilsek hiçbir tadı tuzu kalmazdı.En sevmediğimizi sandığımız o bilinmezliğinden alıyor hayat tüm tadını aslında.Sen tüm kalbinle inan,çağır,dua et,hayırlısı ise sana onun geleceğinden,gelmiyorsada hayırsız olduğundan hiç şüpheye düşme.Şimdi bu cvp.ımı beğenmeyeceğine ve bana ordan burun bükeceğine eminim :)

Son düzenleme:
yok yok asla burun bükmem öyle şey mi olur diyorsundur bu kız ne ısrarcı cidden saçma gelecek belki de abartısız 6 yıl boyunca çok çektim birisinden çok duygusal birisiyim ben de mutlu olmak istiyorum 6 yılda onu unuttum çok şükür şimdi güvenilir diye gördüğüm düzgün temiz kalpli birisi çeekti beni aşık değilim ama sırf güvenilir olduğu için ve düzgün olmasından olsun istiyorum ya artık ben de mutlu olayım dua etmez olurmuyum hem de her gün hayırlısı ama cidden bunu da şimdi niye anlattı bu kız deme içimi dökesim vardı :) herşeyin hayırlısı ama çok teşekkür ederim sana da benim gibi birisine katlanıp kırmadığın için

sedaecrin,hissettiğim kadarıyla senin kalbin çok temiz ve güzel.O kadar güzel sevmenden de belli ve ben inanıyorum ki karşına seni gerçekten hak edecek mükemmelin olan kişiyle hayatını birleştireceksin.Buna sende inan olur mu? Ayrıca bir söz var,yukarıda hak yazınca,aşağıda kul bozamaz derler.iyi geceler ablasının.

çok sağol ablacım gerçekten herkes için hakkında hayırlısı çok teşekkür edrim senin de başını ağrıttım yordum kusuruma bakma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…