Büyük bir sıkıntı atıyorsun uzerinden tatlım o yuzden böyle sekilsiz çıkmış falın
5 aydır yada 5 haftadır mı bilemedim büyük bi sıkıntın varmış
sevgilinden ayrılmış olabilirsin bu zamanlar içinde.
geliyor sana merak etme köpek gibi :)))
Sen melek gibiymişsin kıskançsın bence biraz sıkılmış çocuk.
Bir kaç ilişkisini de duydun heralde ama booooş..
Senin hayatından bir haber almış bu çocuk ağzı açık kalmış. Bekle bak kurtuluyorsun..
İş yada eğitimle alakalıda bi şehirdışı hatta belki yurtdışı durumun olacak.
begendin heralde beni.. nası çıkıyor mu sende onu söylee
Başka biri olmasın bekle biraz daha bana kalırsa.. Ama sanırım nasıl biri olduğunu görüceksin.Çocuk terazi burcu mu o ne burcu
nasıl biri olduğunu derken gerçek niyetini iyi kötü olarakmı? umarım geri döner bana ben onu cözdüm zaten onu cok sevdiğimide biliyo o yuzden böyle elini kolunu sallaya sallaya baskalarına gitti..
Sen kahveyi bir gönül işin için niyetlenip kapatmışsın ama son anda kafanda tereddüt ettiğin başka bir konu varmış.Senin ailede bir sorunun yok gibi gözüküyor.Olanda olağan şeyler.Hane dışında kanatlanmış bir haberin var.Duyunca seni çok mutlu edecek.Ayrıca yakınında hali vakti yerinde senin ilgini çeken bir çocuk var o da seninleilgili ama biraz fazla para düşkünü gibi(Bu şu an hayatında beraber olduğun kişide olabilir veya olacak kişide olabilir)Yani hem ekonomisi iyi olupta hem o kadar para düşkünü olması senin kafanı karıştırıyor.Ok?
Tienen ,isteğin üzerine bir dandirik fal daha bakacağım anlaşılan.Evet , şu sıralar hayatında tek bir şeye yoğunlaşmışsın ,diğer herşey geri planda kalmış ,flulaşmış.Düşüncelerin sadece aynı konuya odaklı.Yarım kalan, bitmemiş bir hikaye var bir ara verilmiş.Hikayenin birinci bölümünde boynu bükük biri var ,ikinci kısmında da bir yüz daha çok bir erkek yüzü şımarık biraz pişkince gülüyor gibi geldi bana. Bir iletişim, kavuşma var ama bu kalıcı mı bilemiyorum (stajer falcı olarak 'daha oraları öğrenmedik ' :) diyorum)Sanki bu kişi seninle vaktinden önce tanışmış, kendi içinde uyumlu değil bir takım şeyleri oturtamamış daha.Çok kuruntuları var içine sık sık kurt düşen biri (yılan ,solucan ,kurt gibi bir varlık var fincanda kafasını ona doğru uzatan )Afrika kıtası ya da ona yakın bir kıta veya şehirle senin ya da senin yakınında birinin 9 hafta, 9 ay veya 9.ay ,ya da ayın dokuzunda birgün, 2019 ,ya da 9 yıl sonra !!! (bu böyle sürer gider... ):111: bir ilgisi olacak .Ve seni aydınlık günler bekliyor eminim.
Fazla şekil çıkmadı ama hisler önemli bakalım neler diyeceksiniz kızlaarrr :))
Eki Görüntüle 414874 Eki Görüntüle 414875 Eki Görüntüle 414876 Eki Görüntüle 414877 Eki Görüntüle 414878 Eki Görüntüle 414879 Eki Görüntüle 414880 Eki Görüntüle 414881
1-2 yudumdan sonra bu şekli almıştı :))
Eki Görüntüle 414883