Kahve Falıma Bakar mısınız ?

sana ozel msj attım ama yerin doluymuş gelmedi o yuden buraya yazıyorum posta kutunu sil
bi erkek var ama sanki kafasında aşktan başka çok daha mühim şeyler var . bilmiyorum sırtında taşıdığı yükmü fazla ne.
anahtar olan bi yerden ( okuyorsan okul çalışıyorsan iş) sana bir balık görünüyo bu bir kısmet veya hayırlı birşey olabilir

ayy canım yaaa üye adına başta bakmadım kahveye bakar bakmaz semra emrah mı ne yazıyo öyle falan diye inceliyodum baktım ki elma cıktı fal bakmayı bilmiyorum ama çok şekil çıkmış karamsar bir dönemdemisin?

evet cnm öyle bir dönemdeyim brz:)

Uff kafan ne kadar karışık,sanırım çok dert dinleyen bir yapın var.Birazda kafanda kuran bir yapıdasın.Yani şöyle söyleyim ,bir olay olupta gelişmeden sen kafanda kurup kendini yoran bir yapıya sahipsin.Kesin olacak gözüyle baktığın bir olay neredeyse son dakikada olmamış ve buda sende sıkıntı yapmış.İçin dışın bir olduğu için zaman zaman bunun sıkıntısını yaşıyorsun ama kendini değiştirmeye çalışma.Sonuçta başka bir yapıda olsaydın da ona göre sıkıntıların olacaktı.Sen ya yüzük atmışsın(nişandan dönme gibi)ya da o noktaya gelmeden bir ilişki sonlanması yaşamışsın.20 gün içinde kafanda bir şeye nokta koyacaksın.Birbirine bağlı 2 uzun yol yaptıktan sonra feraha çıkıyorsun.Birde bir konuda elde ettiğin bir başarıya çevrende herkes çok şaşıracak.Yıldızın bir ara düşükmüş o da seni çok yormuş ama toparlanma sürecine giriyorsun.
Son olarak çevrende çok dikkat çeken bir bayansın.Bunun içinde bir çaba sarf etmene gerek kalmıyor,zaten sen olduğun için yeterince dikkat çekiyorsun.Hayatta her şeyi kontrol etmeye çalışma.Hayatı fazla sorgulama,kendine düşeni yap,gerisini akışına bırak,kadere inan.ok

ay bi kahve içiyimde banada bakıver yaa..ne zamandır baktırmıyodummm

hepsiii doğruuuu çok teşekkr edrm ağzına sağlıkk

banada bakar mısınn rica etsemmm :26:

ben de kahve falı baktırmak istiyorum. fotografları nasıl yükleyeceğim. yüklemem gereken yeri bulamadım. nasıl yüklediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…