Kahve Falıma Bakar mısınız ?

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
$007.jpg $011.jpg $016.jpg $003.jpg

Şimdiden yorumlayan herkese teşekkürler.

Benim falıma neden kimse yorum yapmıyor, hemen hemen her arkadaşa yorum yapıldı.

canım sen neden kendini bukadar üzüyosunn yıpratıyosunn :26: sevdiğinle ilgili sorunların oldgunu gördüm sankii aslında cok büyütülecek şeyler değil ama sen cok takmışsınn..senın dışında bi kız daha var falda bi kızla ilgili sevdiğine kızabilirsin sanki sevgiline ilgi duyan bi kız gibi duruyo..yalnız uzakta senden hoşlanan başka bi erkek daha varr haberin olmayabilir ama yakın zamanda olacakk biraz kalıplı bi erkek..senın ufak bi rahatsızlığın var mı sanki ara sıra rahatsızlanıp yatıyosun gibi çıkmış..kendini üzme suanda üzgün olabilirsin kafan karışmış olabilir ama herşey çözülecekk hemde sen hiçbişey yapmadan :KK8:

Canım teşekkürler, ben evliyim. Evliliğimde sıkıntılar var. Başka bir bayan yok duygusal manada.

Başka bakacak yok mu? Arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.:KK52:

boş ver be arkadaş kahve falını Gaybı yalnız ALLAH bilir inanma bu tarz şeylere bakanlar ne der diyim sana İÇİN KABARMIŞ
:)

Ayrıca bir erkekten haber alacaksın ama bu haberi veren kişi biraz sinirli gibi gözüküyor. Ya konuyu anlatırken sinirli ya da sana bağıracak:))

Fal fal demişsin, yorumladım işte:) Haaa bu arada tabak iyi çıkmış, aile içinde de özel hayatında da her şey iyi olacak.

Falcı olmadığım için çıkmazsa da kusura bakma:)))))) Gönlün olsun diye baktım:)

Liar bana link atar mısın canım? özel mesaj atamıyorum ben:KK43:(( lütfen bana resimlerin olduğu linki atarsan sevinirim.

Liar bana link atar mısın canım? özel mesaj atamıyorum ben:KK43:(( lütfen bana resimlerin olduğu linki atarsan sevinirim.

Adı ya da soyadında E harfi olan biri yüzünden yüreğin kabarmış.Konuşup konuşup çözüme kavuşturamadığın bir sıkıntın mı var sanki?Ya da elle tutulur bir şey yokta iki kişi siz takıntı yapıyorsunuz.Aslında senin kendi hanende ciddi bir sorunun yok sizi dış faktörler yoruyor ve yıpratıyor.Ne kadar etkilenmiyorum desende dış faktörlerin sözleri senin hayatını yönlendiriyor ve sonrada seni mutsuz ediyor.Yani dolduruşa gelebilen bir yapın var.Belki sen bile farkında değilsin bak dikkat et.Hmm bir ev işi var.Ev mi aldınız,ev mi almak istiyorsunuz(ya da bulunduğunuz yerden bir memnuniyetsizliğiniz var ev değiştirmek istiyorsunuz,onun gibi)Aile ve akrabalarının evliliğini yönetmesine izin verme.Keza eşinde.Biraz zamana ihtiyacınız var.Herşey yoluna girecek sadece sabır,anlayış ve birazda biz nerede yanlış yapıyoruz diye özeleştiri yapıp eşinle kendinize daha fazla daha anlayışla zaman ayırın.

Adı ya da soyadında E harfi olan biri yüzünden yüreğin kabarmış.Konuşup konuşup çözüme kavuşturamadığın bir sıkıntın mı var sanki?Ya da elle tutulur bir şey yokta iki kişi siz takıntı yapıyorsunuz.Aslında senin kendi hanende ciddi bir sorunun yok sizi dış faktörler yoruyor ve yıpratıyor.Ne kadar etkilenmiyorum desende dış faktörlerin sözleri senin hayatını yönlendiriyor ve sonrada seni mutsuz ediyor.Yani dolduruşa gelebilen bir yapın var.Belki sen bile farkında değilsin bak dikkat et.Hmm bir ev işi var.Ev mi aldınız,ev mi almak istiyorsunuz(ya da bulunduğunuz yerden bir memnuniyetsizliğiniz var ev değiştirmek istiyorsunuz,onun gibi)Aile ve akrabalarının evliliğini yönetmesine izin verme.Keza eşinde.Biraz zamana ihtiyacınız var.Herşey yoluna girecek sadece sabır,anlayış ve birazda biz nerede yanlış yapıyoruz diye özeleştiri yapıp eşinle kendinize daha fazla daha anlayışla zaman ayırın.

Teşekür ederim genelde doğru yazdıkların. Aynı evde yaşıyoruz, taşınmak istiyorum olacak mı? Aynı evde yaşadığım için kayınvalide ve görümcenin lafları, bize karışmaları beni bunaltıyor. Ne kadar bir zamanı kapsar bu sabırın bitişi?

Eşinin işiyle ilgili bir gelişme olacak.1 yılı geçmeyecek bir süreçte ev değişikliği söz konusu.Ayrıca haneye bebek görünüyor.

X