Hanede çok dua eden bir bayan var eviniz aydınlık..
evinize sık sık girip çıkan uzun boylu bir bayandan pek hoşlanmadım.. Kısa
bir süre sonra bir koşturmacanız, yoğunluğunuz olabilir.
Uzun zamandır görmediğin bir insanla yolunuz yeniden kesişiyor hiç ummadığın bir an
tuttuysa devam edebilirimheheh
o zman atmaya devamm
sıkıntılı bir bey amca var göbeğiyle dikkat çeken
bir borç alacak durumu var sanırsam alacaklısınız para geliyor ne mutlu size
Bir de yarım kalp gördüm ki ben bunu tamamlanamamış yarım kalmış aşk ya da büyümekte olan sevgi diye yorumlarım..
Benden bu kadar mutlu kal
kendini kötü hissedip öfkeyle saçını başını yolmak mı istedin. halbu ki bir yüzük gördüm. ya da güzel süslü bir hediye olabilir. küçük problemleri kafana takma. hayat güzel. bırak sen peşinden koşma insanların (hangi alanda olursa olsun) onlar senin peşinden koşsun. ama tatlı dilli ol. güler yüzlü ol.
başarılar mutluluklar dilerim.
hehe cok iyimiş böyle kahve falı yaa ben de baktırmasını cok severim ama yokki türk kahvesini içme sebebim sadece fal baktırmak hatta.
güzellerim yapmayın. ne yalan söyliyeyim hepinizde kendimi gördüm, bu kötü işte. günde 3 kere baktırdığım oluyordu (aşk yüzünden)
ama ağlayarak zırlayarak, kendimizi yolarak ne bileyim ya da öldürmek isteyerekle iş olmuyor.
mantıklı olun! hayat güzel ve bir kere geliyoruz. bırakın aşk peşinizden koşsun.
siz iş başvurusu yaptınız mı bırakın değerlendirmeye alınsın. olmuyorsa eksik birşeyler vardır. mantıklı yönünden düşünün.
nihayet tutturamadğıım birşey oldu, yoruldum sanırsam o yüzden :))
adım falcıya çıkacak
neyse şaka bir yana başarılar dilerim.
ay melek bana da bak lutfeeeennn
bi erkek var sanki güvensemmi güvenmesemmi arasında gidip geliyosun :S