- 31 Mart 2011
- 960
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayır etsin çok güzel rüya görmüşsün dileklerin olacak bu rüya herkese anlatılmas çok gül bı rüyakızlar falla ilgili degil ama bir rüya gördüm etkisinden kurtulamıyorum rüya yorumu yapan varsa bir el atsın ya iyimi kötümü kafayı yiycem rüyamda bir kız çocuğu gördüm tahmini 4 yaşlarında gözleri iri iri siyah gibi çok anlamlı bakıyordu hiç gözlerini kırpmadan saçları simsiyah küt ben meleğim dedi istedigin herşeyi yapıcam inanmıyorsan yanaklarımdan öp kokla beni cennetin kokusunu alcaksın dedi bende egildim öptüm kokladım okadar güzel kokuyordu ki hayatmda öyle koku almadım tarif edemem 3 dilegini söyle inandıysan dedi yerine getircem ögrenip uçucam dedi bende başarı mutluluk ve ne dediğimi hatrlamıyorum uyandım çok irkildim korktum ya anlamı nedir sizce anlayan var mı rüyalardan kızın yüzü aklımdan çıkmıyor..
teşekkür ederim :) korkulcak bişey yok yani bende melek gördüm demek ki ölüyorum dedim
allah gecinden versin
Çok güzel bı rüya rüyada kız cocuğu görmek dünyalıktır yani mal mülk Cennet kokusuda huzurdur canımşimdi baya bi kişiye anlatmış oldum işte:) ama ben çok korktum ya uyandım korkudan kız garipti tüylerimi ürpertti hala aklımda gözleri
Ben cevapladım sana yazı gelmedimi
Çok güzel bı rüya rüyada kız cocuğu görmek dünyalıktır yani mal mülk Cennet kokusuda huzurdur canım
Siz içinizi rahat tutun benim eşim rüya tabirinden çok anlar herkes sorar o cevaplar ordan biliyorum inşallah yardımcı olmuşumdurinşallah dediğiniz gibidir ya aklımdan çıkmadı takıldım kaldım rüyama..teşekkr ederm.
Siz içinizi rahat tutun benim eşim rüya tabirinden çok anlar herkes sorar o cevaplar ordan biliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur
çok değişik rüyalar gördüm bu zamana kadar ama bu en garibiydi kızı kokladm kokusunu biliyorum gerçekten çok ilginçti..teşekkür ederim rahatladım şimdi artık uyuyabilirim:)
Alay rahatlık versin