Kahve falıma bakar mısınız? LÜTFEN!! lütfeeeeennnnnn

bir kısmetin var kuyruğu uzun bi balık yani bir kısmet bence bir teklif olabilir ama onun hemen yanındada uzun boylu biri var sen onla yüzyüze geliyim mi gelmiyim mi diye düşünürken bu kısmetle uzun boylu arasında seçim yapman gerekecek gibi duruyor,balıkla bu kişinin arasında yol var ince uzun bi tünel ama hemen işini halledip geri gelceksin sanki bir nefeste git tütim geldim umduğumdanda çabuk bitti bu yolculuk diyeceksin sanki.tünelin sonunda yardıma gideceğin kişinin isminde n var hafiften balık etli bence bu kişi ya sözlü yada evli ama bi çıkmazı var kararsız gibi sanki çok ufaktan birşeyden aklı bir karara yatmıyor gibime geldi.isminde a ve e harfi olan 2 kişiden bir haberin var isminde a olan erkek e olan kadın. bunlar tamamen doğru demiyorum benim anladıklarım bunlar.birazdan geleceğim devamını yazacağım.

Son düzenleme:
geldim ben şimdi kahveye bakıp konsantre olup ne anlıyosam hepsini toptan yazacağım bugün kesinlikle yazıcam.

bir kısmetin var kuyruğu uzun bi balık yani bir kısmet bence bir teklif olabilir ama onun hemen yanındada uzun boylu biri var sen onla yüzyüze geliyim mi gelmiyim mi diye düşünürken bu kısmetle uzun boylu arasında seçim yapman gerekecek gibi duruyor kısmete evet dersem ne olur hayır dersem ne olur diye iyice düşün acele etme,sen karar aşamasındayken
şehir dışına bi yola çıkıcaksın gibi gözüküyor ince uzun bi tünel tünelin sonunda yardıma gideceğin kişinin isminde n var hafiften balık etli bence bu kişi ya sözlü yada evli ama bi çıkmazı var kararsız gibi sanki çok ufakta birşeye aklı bir karara yatmıyor gibime geldi ama hemen işini halledip geri gelceksin sanki bir nefeste gittim geldim umduğumdanda çabuk bitti bu yolculuk diyeceksin sanki ..isminde a ve e harfi olan 2 kişiden bir haberin var isminde a harfi olan kişi erkek,e harfi olan kişi kadın,senle aralarında kan bağı olma ihtimali var.2 kişi arasında kalmış ismnde j harfi olan biri var yanındada hafiften tombul bir cocuk kısa bir süre daha bu durum sürecek gibi ama sonra aniden kendiliğinden çözüleceğede benziyor. isminde ş l e olan birinin yarım kalmış bir işi hallolacak yanındada anahtar var senden bu düzeni kurarken yardım isteyebilir.yurt dışından ya da oturduğu yerde deniz olan birinden bi haber yada para var hane içine biraz daha zamanı var gelmesi gereken vakitten daha geç sürede ulaşmış gibi duruyor.elindeki düzenini başka bir yere taşıyan sırtı dönük orta yaşlı uzun boylu bi adam var. bir adaya ya bir ziyaret yada bir tatiil gözüküyor biraz daha vakti var yakın zamanda değil ama.herşey ayağına gelmişde sana,bir şeyin daha olmasını bekliyormuşsun gibi birşey sezdim.bunlar kesin olacak diye bir iddiam yok nacizane kendimce bir yorumum :) yardımcı olabiildiysem ne mutlu bana.

çok güzel yorumlamışsın daria, çok teşekkür ederim :) okuyunca yavaş yavaş parçalar birleşiyor söylediklerinde, çok sağ ol

yardımcı olduysam ne mutlu bana ama bence o uzunu beklet biraz hak etmiş gibi geldi..

elmaa13 yolun temiz arkana bakmadan kafandakilere devam et az bi yolun daha kalmış,fazla yorulma ve düzenini kur fakat beyaztenli hafif balıketli bi kız var ona dikat et haberlerin var eski arkadaşlarından iyice düşünmeden hareket etme.kendin için vakit ayır.bana mail adresini at bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…