rica ederim canım :)
cnm bende kahve fincanımın resimlerini buraya koysam benm de falıma bakabilir msn?buna çok ihtiyacm var 2 yllk ilşkim kısa süre önce bitti ve ben çok kötüyüm geri dönmesini istiyorum..lütfennnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım :)
mavicim nerdesin? fallaşalım mıı?
olsun tatlımm başka bi zaman yine bakarsın :) ben kahve falı bakmayı seviyorum,arada gönder bana resimleri bakarım ben sana :)
canım rica etsem falıma bakarmısın canım sıkkında belki güzel bişeyler söylersin
Eki Görüntüle 792752 Eki Görüntüle 792754 Eki Görüntüle 792755 Eki Görüntüle 792757 Eki Görüntüle 792759 Eki Görüntüle 792761 Eki Görüntüle 792762
canımm yakın bi zamanda birinin iyiliği dokuncak sana.bayan biri..birinden haber bekliyosun ama sabretmen gerekiyo.Şu sıralar çok fazla negatifsin hep olumsuz bakıoysun gelecek endişen çok fazla. Kötü bi olay yaşamıssın ve bu olayda birinin kalbini acıtmışssın bundan dolayı kendini suçladığın ve keşke dediğin zamanlar çok. Herşeyi zamana bırakman gereken bir dönemdesin dertleştiğin uzun saçlı bi kadın var ona anlattıkça rahatlıyosun ve feraha çıkıyosun yavaş yavaş.kısa bi zaman içersinde seni mutlu etcek bir haber alcaksın. buarada nazar var snde çok fazla,bundan dolayı baş agrıarın oluyo.Arkandan konuşan bi adam var ama aynı zamanda sana da çok iyi görünüyo
canımm yakın bi zamanda birinin iyiliği dokuncak sana.bayan biri..birinden haber bekliyosun ama sabretmen gerekiyo.Şu sıralar çok fazla negatifsin hep olumsuz bakıoysun gelecek endişen çok fazla. Kötü bi olay yaşamıssın ve bu olayda birinin kalbini acıtmışssın bundan dolayı kendini suçladığın ve keşke dediğin zamanlar çok. Herşeyi zamana bırakman gereken bir dönemdesin dertleştiğin uzun saçlı bi kadın var ona anlattıkça rahatlıyosun ve feraha çıkıyosun yavaş yavaş.kısa bi zaman içersinde seni mutlu etcek bir haber alcaksın. buarada nazar var snde çok fazla,bundan dolayı baş agrıarın oluyo.Arkandan konuşan bi adam var ama aynı zamanda sana da çok iyi görünüyo
canm bakmaya musaıtsen bende bı kahve yapayım benımkınede bakarmısın :26:
canımm çok giremedim nete buaralar.. akşama burdayımm fallaşalımm![]()
Canım biriyle bi tartsma yasicaksn,gözyasi akitcaksn,haksizliga ugradigini düsünceksin.Duygusal gelgitlerin cok fazla bazen cok mutlu hissedip bazen hic olmadgn kadar karamsar oluyosun.bu durumun nedeni askta beklenilen haberlerin alinamamasi ve ailevi durumlar olabilir.Hanene buyuk bi kismet gircek,ailende birisi var simdi mutsuz bu bi kadin canimm,ama cok cok yakinda feraha cikcak :) bu kadar kuzum bende eklicem birazdan sende yorumlarmisinnn
Ekle resimleri tatlım bakarım,bende eklicem birazdann sende bna bakbana da bakar mısın mavi :) ya da fallaşmak isteyen diğer arkadaşlar ben de kahve falı bakıyorum :)
Canım biriyle bi tartsma yasicaksn,gözyasi akitcaksn,haksizliga ugradigini düsünceksin.Duygusal gelgitlerin cok fazla bazen cok mutlu hissedip bazen hic olmadgn kadar karamsar oluyosun.bu durumun nedeni askta beklenilen haberlerin alinamamasi ve ailevi durumlar olabilir.Hanene buyuk bi kismet gircek,ailende birisi var simdi mutsuz bu bi kadin canimm,ama cok cok yakinda feraha cikcak :) bu kadar kuzum bende eklicem birazdan sende yorumlarmisinnn
Ekle resimleri tatlım bakarım,bende eklicem birazdann sende bna bak
bakarım canım.ne eski sevgilim arıyo zaten ne de sınavım iyi geçti.sınavım iyi geçse şu yola gidebilicektim bakalım bi kaç güne açıklanıcak.ruh halim aynen öylee o mutsuzda benim muhtemelen
ekledim ben zaten tamam bakarım :)
bakarım canım.ne eski sevgilim arıyo zaten ne de sınavım iyi geçti.sınavım iyi geçse şu yola gidebilicektim bakalım bi kaç güne açıklanıcak.ruh halim aynen öylee o mutsuzda benim muhtemelen
ekledim ben zaten tamam bakarım :)
yorumlarnızı bekliyorum kızlaar :)
senin için çok kararmış çok sıkıntılısın bu sıkıntılarında geçmicek bi süre daha.biriyle bi konuşman var erkek bu.yakınlaşır gibi olcuaksınız sen isticeksin ama o geri çekilicek.2li konuşmaların var ama hepsi sıkıntı vericek sana.e harfli biri var ondan alacağın bi haber var.aile içinde de çok sıkıntılı ve karamsarsın canımEki Görüntüle 793781 Eki Görüntüle 793782 Eki Görüntüle 793785 Eki Görüntüle 793786 Eki Görüntüle 793789 Eki Görüntüle 793790 Eki Görüntüle 793791 Eki Görüntüle 793793 Eki Görüntüle 793794 Eki Görüntüle 793796 Eki Görüntüle 793798 Eki Görüntüle 793800 Eki Görüntüle 793802
Eki Görüntüle 793781 Eki Görüntüle 793782 Eki Görüntüle 793785 Eki Görüntüle 793786 Eki Görüntüle 793789 Eki Görüntüle 793790 Eki Görüntüle 793791 Eki Görüntüle 793793 Eki Görüntüle 793794 Eki Görüntüle 793796 Eki Görüntüle 793798 Eki Görüntüle 793800 Eki Görüntüle 793802
ben senin falında bir mutsuzluk sezdim her yerde üzgün suratlar var
sen oturmuşsun uzun uzun düşünüyorsun durmadan
bir köşede de bir erkek çıkmış gözünü uzaklara dikmiş o da düşünüyor
bir de hasta biri var sanki etrafta
sen böyle bir erkeğin karşısında büyümüşsün o senin karşında eziliyor
ama bir kısmetin olacak senin
bana da bakar mısın mavi :) ya da fallaşmak isteyen diğer arkadaşlar ben de kahve falı bakıyorum :)