Kahve falıma bakanlara İskambil Falı açıyorum. Koşunnnn!! :)

Bana da bakabilir misin şu anda konuşmuyoruz acaba bir konuşma söz konusu olacak mı? onun düşünceleri neler enim hakkımda ? yorum yapmam gerekiyorsa yorum yapayım sana da.

aynı sinek 3lüsü sende de var. evet konuşacaksınız ama olumsuz. onunla ilgili önündeki yol çok uzun ve yorucu. sana olumsuzluk katacak. sen artık dinlenmek nefes almak istiyorsun.

Son düzenleme:
aynı sinek 3lüsü sende de var. evet konuşacaksınız ama olumsuz. onunla ilgili önündeki yol çok uzun ve yorucu. sana olumsuzluk katacak. sen artık dinlenmek nefes almak istiyorsun.

Demek olumsuz.Evet dinlenmek istiyorum artık doğru.Teşekkür ederim.

Peki bir sorum daha olsa bakar mısın.uzun bir yol var demişsin ya o yol sonunda sevgili olmamız var mı ?yoksa bu gerçekleşmeyecek mi ?

tutturdun canım :))
kupa valesi. davet veya barışma anlamı taşır. bir olanak var, yalnız arayacak olan kişi mi yoksa başkası mı bilemiyorum ama senin önüne aşık olman bir şans gelicek.

ay çok saol ağzına sağlık ne güzel kart çekmişsin benim adıma umarım gerçek olur

canım evlililk varmı bana ufukta şuan hayatımda kimse yok?...ya da ne kadar zaman sonra bu kişi ile tanışırım...

şimdiden teşekkürler

canım evlililk varmı bana ufukta şuan hayatımda kimse yok?...ya da ne kadar zaman sonra bu kişi ile tanışırım...

şimdiden teşekkürler

canım benım senin kartın kupa dört. bu kartın anlamı bir şeyi çok isteyip çok arzulayıp sonra ona sahip olunca isteksizlik ve reddetmek. yani sana diyor ki acele edersen yanlışlara sürüklenirsin, bişeyleri bekleyerek yaşamaktan vazgeçtiğinde o seni bulurr:)

yani var mı olacak mı tatlım ?

canım yaaaaa ben kahve falı bakmayı hic bilmem sadece benzettiklerimi söyleyim, biri senin peşinden koşuyor ve sen ona olan sinirinle çok temiz kalpli ve seni korumak isteyen birisini kırıyosun ezip geciyosun. kocaman T harfi gördüm. tabagında da solda içi boş bi kalp var ama yakın zamanda kalbin dolacak çünkü yonca gördüm yonca şans uğur gibi bişeydi:) kahve falı bakmayı bılen arkadaşlar baksın bbence

Banada bakarmısın ıskambıl sorum:ablamın dugunu ıcın tutulan arabada serbest muavınlık yapan Serdar ıle cıkacakmıyım ve onu gorecekmıyım hıc konusacakmıyım?

Banada iskambil bakarmisin? Evlilik hayatimla ilgili esimle bosanacakmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…