- Konu Sahibi uyuzsirine
-
Bana da bakabilir misin şu anda konuşmuyoruz acaba bir konuşma söz konusu olacak mı? onun düşünceleri neler enim hakkımda ? yorum yapmam gerekiyorsa yorum yapayım sana da.
aynı sinek 3lüsü sende de var. evet konuşacaksınız ama olumsuz. onunla ilgili önündeki yol çok uzun ve yorucu. sana olumsuzluk katacak. sen artık dinlenmek nefes almak istiyorsun.
tutturdun canım :))
kupa valesi. davet veya barışma anlamı taşır. bir olanak var, yalnız arayacak olan kişi mi yoksa başkası mı bilemiyorum ama senin önüne aşık olman bir şans gelicek.
canım evlililk varmı bana ufukta şuan hayatımda kimse yok?...ya da ne kadar zaman sonra bu kişi ile tanışırım...
şimdiden teşekkürler
canım benım senin kartın kupa dört. bu kartın anlamı bir şeyi çok isteyip çok arzulayıp sonra ona sahip olunca isteksizlik ve reddetmek. yani sana diyor ki acele edersen yanlışlara sürüklenirsin, bişeyleri bekleyerek yaşamaktan vazgeçtiğinde o seni bulurr:)
yani var mı olacak mı tatlım ?
onu ben bilememki canım:) elbette olur kız neden olmasın milyon tane erkek var :))
off off ama olsun artık uyuzsirine aşk benide bulsun yahu.....ama görücü usulü değil bir ortamda karşılaşalım
aşk gelsinde nerden gelceği önemli değil inşallah en hayırlısı karşına cıkar. sevgiyi hakediyoruz biz kızlar :)
koydum cnım olsun içinden geçenleri söyle yeter:)
Eki Görüntüle 534463 Eki Görüntüle 534464 Eki Görüntüle 534465 Eki Görüntüle 534466 Eki Görüntüle 534467 Eki Görüntüle 534468
aşk gelsinde nerden gelceği önemli değil inşallah en hayırlısı karşına cıkar. sevgiyi hakediyoruz biz kızlar :)
İsteyen herkese iskambil kartlarımla fal açıyorum. Sorunuzu yazmanız yeterli arkadaşlar.. Falıma yeterince yorum aldığım için resimleri kaldırıyorum :)
(Bazı arkadaşlar fal bakanları tanrı yerine koyup ona göre cevap istiyor. Ne tarot, ne iskambil kartları %100 şu olacak veya şu olmayacak demez. Kaderi ve geleceği Allah'tan başkası bilemez. Kartlar sadece size yol gösterir.)
İsteyen herkese iskambil kartlarımla fal açıyorum. Sorunuzu yazmanız yeterli arkadaşlar.. Falıma yeterince yorum aldığım için resimleri kaldırıyorum :)
(Bazı arkadaşlar fal bakanları tanrı yerine koyup ona göre cevap istiyor. Ne tarot, ne iskambil kartları %100 şu olacak veya şu olmayacak demez. Kaderi ve geleceği Allah'tan başkası bilemez. Kartlar sadece size yol gösterir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?