Kahve falıma bakanlara İskambil Falı açıyorum. Koşunnnn!! :)

Vapur gördüm seyehat düşüncesi olarak yorumluyorum araçları. Deniz kıyısında mı yaşıyorsun, belki de her gün bindiğin bir araçtır :) seni güzel yerlere götürecek, mutlu olacaksın. Biri var cinsiyetini göremedim, sırtına iki kişi yük olmuş. Biri artık sırtını da aşmış tepeme çıktın denir ya aynen öyle başının üzerine kadar çıkmış. Bu kişi çok sıkıntıya girmiş onlar yüzünden. Adında veya soyadında a harfi gördüm bu kişinin. Çok güzel ve ihtişamı bir denizatın var. Güzel olaylar seni bekliyor. Şu an sıkıntıda olabilirsin ama kahkahalara boğalacağın zamanlar yakın. Saçlarını topuz yapan biri var, bu kişi alttan alttan senin işlerine burnunu sokuyor. Ama sen hiçbişey hissetmiyorsun yüzüne gülüyor senin. İkilemde kaldığın bir konu var. Başın kaldırmaz olmuş artık bu konuyu düşünmeyi. Sana çıkış yolu gösterecek bir bayan var. Ondan sonra rahatlıyorsun. Bir de diş gördüm. Diş ağrısı mı çekiyorsun, ya da dişlerindeki herhangi bir rahatsızlık? E ve t harfleri gördüm. Bir toplulukta olan kişiler. Dedikodulu bir ortam. İki kişi arasında tartışma çıkabilir bu ortamda. Sen bunlardan biri misin bilemiyorum. Ortadaki gözü zaten görmüşsündür. Nazar denir. Hane içi de senin için de çok kapalı çıkmış tabağında. Yaşlı bir çift var birbirlerinden ayrı yerlerde çıkmışlar. Dede-nine falan yaşıyor mu? Ya da içlerinden biri yaşıyorsa diğerini özlemiş oalbilir. Belki sizlerden dua bekliyorlardır.
Bu kadar görebildim.
Rica etsem benim için de açar mısın iskambil? Sorum nişanlım yakın bir zamanda işe başlayabilecek mi?

Vapur gördüm seyehat düşüncesi olarak yorumluyorum araçları. Deniz kıyısında mı yaşıyorsun, belki de her gün bindiğin bir araçtır :) seni güzel yerlere götürecek, mutlu olacaksın. Biri var cinsiyetini göremedim, sırtına iki kişi yük olmuş. Biri artık sırtını da aşmış tepeme çıktın denir ya aynen öyle başının üzerine kadar çıkmış. Bu kişi çok sıkıntıya girmiş onlar yüzünden. Adında veya soyadında a harfi gördüm bu kişinin. Çok güzel ve ihtişamı bir denizatın var. Güzel olaylar seni bekliyor. Şu an sıkıntıda olabilirsin ama kahkahalara boğalacağın zamanlar yakın. Saçlarını topuz yapan biri var, bu kişi alttan alttan senin işlerine burnunu sokuyor. Ama sen hiçbişey hissetmiyorsun yüzüne gülüyor senin. İkilemde kaldığın bir konu var. Başın kaldırmaz olmuş artık bu konuyu düşünmeyi. Sana çıkış yolu gösterecek bir bayan var. Ondan sonra rahatlıyorsun. Bir de diş gördüm. Diş ağrısı mı çekiyorsun, ya da dişlerindeki herhangi bir rahatsızlık? E ve t harfleri gördüm. Bir toplulukta olan kişiler. Dedikodulu bir ortam. İki kişi arasında tartışma çıkabilir bu ortamda. Sen bunlardan biri misin bilemiyorum. Ortadaki gözü zaten görmüşsündür. Nazar denir. Hane içi de senin için de çok kapalı çıkmış tabağında. Yaşlı bir çift var birbirlerinden ayrı yerlerde çıkmışlar. Dede-nine falan yaşıyor mu? Ya da içlerinden biri yaşıyorsa diğerini özlemiş oalbilir. Belki sizlerden dua bekliyorlardır.
Bu kadar görebildim.
Rica etsem benim için de açar mısın iskambil? Sorum nişanlım yakın bir zamanda işe başlayabilecek mi?

çoooookk teşekkür ederim canım:)

sinek 6lısı çıktı. yani başarının ve zaferin sembolü. evet nişanlın güzel bir işe başlayacak ve o işte takdir edilen bir insan olacak.

hakkında hayırlısı olsun canım. Evet malesef hayatın bi gerçeği bu erkeklerin doyumsuzlugu .. Yaşayamadıkları gereksiz şeyler için, yaşayabilcekleri en güzel şeyleri kaybediyorlar. Gereğinden fazla değer vermemeli..

istesede bulamaz artık zaten aslında şükrediyorum bile ben sadece bazen merak ediyorum gerek yok gerci..yeni bi ilişki istiyorum ama kaderim mi kapalı ne hep hippiler buluyor beni:))

istesede bulamaz artık zaten aslında şükrediyorum bile ben sadece bazen merak ediyorum gerek yok gerci..yeni bi ilişki istiyorum ama kaderim mi kapalı ne hep hippiler buluyor beni:))

acele edip hemen olsun diyince olmuyo malesef ama doğru insanla mutlaka karşılaşıcaksndır. 73 milyonluk ülkede yaşıyosun elbet biri çalar kalbini :D

ARKADAŞLAR FALIMA BAKMANIZA GEREK YOKKK yeterince yorum aldım herkese teşekkürler. iskambil isteyenler buradan sorularını yazsın cevaplarım :)

Ya bi gidin ya uğraştığınız inandığınız seylere bakın ya mantıksızlık bu başka birsey değil cahilliğinde bir sınırı var bu kor cahillik muhabbete gelince hepiniz aklımız başımızda deyip birde akıl vermeye kalkiyosunuz hurafe bu inandığınız seyler günah dinimizde yeri yok kocaman kadınlar yazık size:(:(

karo kızı. iyi niyet, yoğun duygular, güvenilirlik, ve en önemlisi de verimlilik sembolüdür. yani kartın sana bir yol gösteriyor, bu ilişki için geçerli olan çabayı gösterip verimlilik katabilirseniz her şey elinizde.
Aiiyyyy, güzel şeyler çıkmışşş :)) Vallahi mutlu oldum akşam akşam. Ne derler, kız senin ağzın bal yesin! :) Teşekkür ederim canım.

rica ederim tutturdum mu bari ?
valla zahmet olmazsa beni arar mı diye kart çekersen mutlu olurum :D

tutturdun canım :))
kupa valesi. davet veya barışma anlamı taşır. bir olanak var, yalnız arayacak olan kişi mi yoksa başkası mı bilemiyorum ama senin önüne aşık olman bir şans gelicek.

ARKADAŞLAR FALIMA BAKMANIZA GEREK YOKKK yeterince yorum aldım herkese teşekkürler. iskambil isteyenler buradan sorularını yazsın cevaplarım :)

Ben de baktırabilir miyim? Ben yay eşim başak burcu. İlişkimiz hakkında yorum almak istiyorum.

Evliliğim ne olur? Eşimle birleşir miyim, ayrılır mıyım? Bir de açabilirsen maddiyatım düzelir mi diye baktırmak istiyorum.

eşinin bilinçaltı çok dolu. sanki tüm dünyasını işine ayırmış bu yüzden aranızda iletişim eksiklikleri ve yanlış anlaşılmalar var. senin sabırsızlığın ve öfken bu durumu daha kötüye götürüyor bu konuda kendini değerlendirmelisin. eşin tarafından düzelmeler olacak.

Son düzenleme:
Evliliğim ne olur? Eşimle birleşir miyim, ayrılır mıyım? Bir de açabilirsen maddiyatım düzelir mi diye baktırmak istiyorum.

maddiyatın için sinek 3lüsü çıktı. uzun ve zahmetli bir yolun var bu konuda. adım adım ilerlerken yorulup soluklanmak isteyeceksin.

maddiyatın için sinek 3lüsü çıktı. uzun ve zahmetli bir yolun var bu konuda. adım adım ilerlerken yorulup soluklanmak isteyeceksin.

Desene sıkıntılar bitmeyecek. Eşimin işle ilgili değil de sıkıntısı maddiyat ve ailesi. Yani birleşir miyiz görünüyor. Çok sabırsız olduğumu düşünmüyorum. Zira 2,5 aydır ayrıyım hala bekliyorum.

Bana da bakabilir misin şu anda konuşmuyoruz acaba bir konuşma söz konusu olacak mı? onun düşünceleri neler enim hakkımda ? yorum yapmam gerekiyorsa yorum yapayım sana da.

Back