- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 363
- Konu Sahibi uyuzsirine
Vapur gördüm seyehat düşüncesi olarak yorumluyorum araçları. Deniz kıyısında mı yaşıyorsun, belki de her gün bindiğin bir araçtır :) seni güzel yerlere götürecek, mutlu olacaksın. Biri var cinsiyetini göremedim, sırtına iki kişi yük olmuş. Biri artık sırtını da aşmış tepeme çıktın denir ya aynen öyle başının üzerine kadar çıkmış. Bu kişi çok sıkıntıya girmiş onlar yüzünden. Adında veya soyadında a harfi gördüm bu kişinin. Çok güzel ve ihtişamı bir denizatın var. Güzel olaylar seni bekliyor. Şu an sıkıntıda olabilirsin ama kahkahalara boğalacağın zamanlar yakın. Saçlarını topuz yapan biri var, bu kişi alttan alttan senin işlerine burnunu sokuyor. Ama sen hiçbişey hissetmiyorsun yüzüne gülüyor senin. İkilemde kaldığın bir konu var. Başın kaldırmaz olmuş artık bu konuyu düşünmeyi. Sana çıkış yolu gösterecek bir bayan var. Ondan sonra rahatlıyorsun. Bir de diş gördüm. Diş ağrısı mı çekiyorsun, ya da dişlerindeki herhangi bir rahatsızlık? E ve t harfleri gördüm. Bir toplulukta olan kişiler. Dedikodulu bir ortam. İki kişi arasında tartışma çıkabilir bu ortamda. Sen bunlardan biri misin bilemiyorum. Ortadaki gözü zaten görmüşsündür. Nazar denir. Hane içi de senin için de çok kapalı çıkmış tabağında. Yaşlı bir çift var birbirlerinden ayrı yerlerde çıkmışlar. Dede-nine falan yaşıyor mu? Ya da içlerinden biri yaşıyorsa diğerini özlemiş oalbilir. Belki sizlerden dua bekliyorlardır.
Bu kadar görebildim.
Rica etsem benim için de açar mısın iskambil? Sorum nişanlım yakın bir zamanda işe başlayabilecek mi?
Bu kadar görebildim.
Rica etsem benim için de açar mısın iskambil? Sorum nişanlım yakın bir zamanda işe başlayabilecek mi?