- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi uyuzsirine
-
hehehhe güldürdün beniiii :))) tatlı dille tabiki, tatlı dil yılanı deliğinden cıkartır
ona tatlı dil sökmüyor.çok denedim. sürekli tartışma çıkarma derdinde.
aynı ben yaniistemsiz olarak sürekli tartışma cıkarıyorum sanki bunun için dünyaya gelmişim ama nazım sadece ona geçer başkasına yapmam :)) hemen parlıyorum. sevgilim sarıp sarmaladıgı ve tatlı sözlerle sakinleştirdiği an kuzuya dönüyorum hemencik
omuzları vücuduna göre daha yapılı olan bir erkek tarafından çok sıkılmışsın sıkıntın kolay kolay açılmıyor ama sonunda açılacak
kedi gibi nankör bir kadın var hayatında ona dikkat et derim
senin çok bariz bir atın var çok yakın zamanda bir muradın gerçekleşecek
üzerine titrediğin biri var sana göre sen çok güzel ilgi gösteriyorsun fakat o bundan dolayı biraz sıkılmış fakat buna rağmen sana bir hediyesi var.
sende kesinlikle göz var birinin nazarı değmiş
ince uzun saçlarını at kuyruğu gibi toplamış biriyle bir görüşmen var belki bir iş görüşmesidir. bununla alakalı düşüncelerin olacak.
bir yerden bir para alıcaksın.
yenceç gibi birşey gördüm sanırım yengec burcundan biriyle hararetli bir tartışman olacak.
ve bir yola gitmeyi düşünüyor musun bilmiyorum ama gemi ile bir yere gideceksin.
tabağında tertemiz bir kalp gördüm ya yeni bir aşk var yada yaşadığın aşk daha da güçlenecek
çoooookk teşekkür ederim canımmmsorun varsa kart acabılrıım
çoooookk teşekkür ederim canımmmsorun varsa kart acabılrıım
banada acabilirmisin
sorunu yaz tabi ki açarım
eşimin dha iyi bi iş olacak mı
kartın karo 9, beklenmedik bir anda gelecek olan maddi kazancın habercisidir. evet olacak :)
teşekür ederim canım zamanı varmı
Kızlar kahve falımı yorumlar mısınız? İsteyen herkese sordukları sorular karşısında iskambil kartlarımla fal açacağım. Kahve falıma bakanlar öncelikli olmak üzere... Ama şu bilgiyi baştan belirteyim: Bazı cahil insanlar, fal bakanları tanrı yerine koyuyorlar ve ona göre cevap bekliyorlar. Hiç bir tarot ve iskambil kartı sorduğunuz sorulara %100 kesin şu olacak bu olacak demez. Kartlar sadece yönlendirir. Bunu unutmayın.
Eki Görüntüle 533560
Eki Görüntüle 533558
Eki Görüntüle 533559
Eki Görüntüle 533561
Eki Görüntüle 533562
Eki Görüntüle 533563
Eki Görüntüle 533564
Eki Görüntüle 533565
Eki Görüntüle 533566
Eki Görüntüle 533567
Eki Görüntüle 533557
topigin hayırlı olsun öncelikle cnm:)falında cok bariz at var atda murat demektir bir muradın var ve gercek olacak allahın izniyle tabi..bide cok büyük bir nasibin var bir yerde yüklü para gelebilir haberin olsun:)kalp cıkmış içi dolu bir ilişkin var sanirim kalp güzel cıkmış dolu bir kalp ama ilişkinizde nazar var sanirim göz var gizli yaşayın biraz ilişkinizin cok göz onundesiniz sanırım..bu kadar görebildim bende iskanbil falı istiyorummmmmmm:))
teşekkür ederım ne güzel konuştun öylee sorunu yaz açayım hemen :)
sagol cnm:)uzun süreli bir ilişkim vardı bittti cok sessiz bitti ilişkimiz bi ara öldü heralde diyorum:)9şaka bi yana cok sessiz bitti tek cümle ile merak ediyorum acaba hissiyatı bana karşı düşüncesi ne durumda ona baka bilirsen sevinirim cnm
karo papazı çıktı. o kişinin içindeki aç gözlülük senden sonra ortaya çıkmış. şehvet düşkünü ve keyfine düşkün miskin bir ruh halini taşıyor. şuan maddi arzuları hat safhada. kafasında başka bişey yok. bütün bunlar sana olan hissiyatının cevabını yeterınce verıyor sanırım.
kesinlikle doğru kendisinin senelerce arzusu konucunda görüşmüştük biz onun israrlarıyla sonra iyi bi işi oldu şehir dışında ve bir muddet sonra ilişkimiz bitti kesinlikle doymamıştı bir şeyere yaşayamadıkları vardı umarım doyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?