Kahve falıma bakanlara İskambil Falı açıyorum. Koşunnnn!! :)

ona tatlı dil sökmüyor. çok denedim. sürekli tartışma çıkarma derdinde.

aynı ben yani istemsiz olarak sürekli tartışma cıkarıyorum sanki bunun için dünyaya gelmişim ama nazım sadece ona geçer başkasına yapmam :)) hemen parlıyorum. sevgilim sarıp sarmaladıgı ve tatlı sözlerle sakinleştirdiği an kuzuya dönüyorum hemencik

ben ne kadar sarmalasamda fayda etmiyor. bildiğin keçi gibi inatçı. kendi haline mi bırakayım.

omuzları vücuduna göre daha yapılı olan bir erkek tarafından çok sıkılmışsın sıkıntın kolay kolay açılmıyor ama sonunda açılacak

kedi gibi nankör bir kadın var hayatında ona dikkat et derim

senin çok bariz bir atın var çok yakın zamanda bir muradın gerçekleşecek

üzerine titrediğin biri var sana göre sen çok güzel ilgi gösteriyorsun fakat o bundan dolayı biraz sıkılmış fakat buna rağmen sana bir hediyesi var.

sende kesinlikle göz var birinin nazarı değmiş

ince uzun saçlarını at kuyruğu gibi toplamış biriyle bir görüşmen var belki bir iş görüşmesidir. bununla alakalı düşüncelerin olacak.

bir yerden bir para alıcaksın.

yenceç gibi birşey gördüm sanırım yengec burcundan biriyle hararetli bir tartışman olacak.

ve bir yola gitmeyi düşünüyor musun bilmiyorum ama gemi ile bir yere gideceksin.

tabağında tertemiz bir kalp gördüm ya yeni bir aşk var yada yaşadığın aşk daha da güçlenecek

çoooookk teşekkür ederim canımmm sorun varsa kart acabılrıım

topigin hayırlı olsun öncelikle cnm:)falında cok bariz at var atda murat demektir bir muradın var ve gercek olacak allahın izniyle tabi..bide cok büyük bir nasibin var bir yerde yüklü para gelebilir haberin olsun:)kalp cıkmış içi dolu bir ilişkin var sanirim kalp güzel cıkmış dolu bir kalp ama ilişkinizde nazar var sanirim göz var gizli yaşayın biraz ilişkinizin cok göz onundesiniz sanırım..bu kadar görebildim bende iskanbil falı istiyorummmmmmm:))

teşekkür ederım ne güzel konuştun öylee sorunu yaz açayım hemen :)

teşekkür ederım ne güzel konuştun öylee sorunu yaz açayım hemen :)

sagol cnm:)uzun süreli bir ilişkim vardı bittti cok sessiz bitti ilişkimiz bi ara öldü heralde diyorum:)9şaka bi yana cok sessiz bitti tek cümle ile merak ediyorum acaba hissiyatı bana karşı düşüncesi ne durumda ona baka bilirsen sevinirim cnm

karo papazı çıktı. o kişinin içindeki aç gözlülük senden sonra ortaya çıkmış. şehvet düşkünü ve keyfine düşkün miskin bir ruh halini taşıyor. şuan maddi arzuları hat safhada. kafasında başka bişey yok. bütün bunlar sana olan hissiyatının cevabını yeterınce verıyor sanırım.

kesinlikle doğru kendisinin senelerce arzusu konucunda görüşmüştük biz onun israrlarıyla sonra iyi bi işi oldu şehir dışında ve bir muddet sonra ilişkimiz bitti kesinlikle doymamıştı bir şeyere yaşayamadıkları vardı umarım doyar

hakkında hayırlısı olsun canım. evet malesef hayatın bi gerçeği bu erkeklerin doyumsuzlugu .. yaşayamadıkları gereksiz şeyler için, yaşayabilcekleri en güzel şeyleri kaybediyorlar. gereğinden fazla değer vermemeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…