- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
- Konu Sahibi Yenianne59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler ağzınıza sağlıkBeklentilerinizi bilmiyorum ama bu ara gündeminizde tek bir konu var gibi onun etrafında şekillenmiş falınız. Yorum yapmak istemiyorum, hastanız varsa geçmiş olsun. Bu aralar bir yol görünüyor konvoy halinde, kervanlarla gidiliyor.
Çok karışık bir hayatın yokk oysaki bira Z sen mi zorlastriyorsun ne .. şanslı briisinKızlarrr benim falım bana ilk defa bu kadar karışık geldi ? Anlayan varmı ki acaba
Arkadaşlar hayatımda hiç kahve falı baktırmadım anlayan varsa bir göz atsın bazı beklentilerim var çıktımı falımda acaba
Bilmem ki bana böyle karısık geldiği icin paylaşmıştımÇok karışık bir hayatın yokk oysaki bira Z sen mi zorlastriyorsun ne .. şanslı briisin
aaa evwt ben düşünüyorum eşimde düşünüyor istediğim 2 şey var nasıl bildin ağzına sağlıkAhh ahhh beklentilerimiz keşke hepsi olsa .. keşke uzulmesek .. ..
Cokkk zor olmayacak şeyler bekloyorrsn aslında bu hayattan .. mantıklı beklentilerin var ama bir süre bazı olaylar şahıslar engel olmuş gbi doğru zamanını beklersen neden olmasın olmayacak şeyler degill.. ama hepsinin olmasını tabii kii mumkun olmayabilir .. iki şey var kafanda ennnnnn basta birini cokk istiyorsun özellikle .. öbürünü de istiyonrsn ama olmasa da olur modundaisn ... Biri olacak ama hangisi bilemem.spor yapan kim hayatında spora gitmeyi sen mi dusndun kii
Böyle yazdım diye kızmadınız dimiİki tane iskelet görüyorumm birtane yarasa ellerinde salatalık mezarlığa koşuyurlar
Yoo kızmadım zaten bende bazen kendime böyle fal bakıp gülüyorum falında komedisi buradaBöyle yazdım diye kızmadınız dimi
Ama birtane yarasa var ben gördüm şahsen
aaa evwt ben düşünüyorum eşimde düşünüyor istediğim 2 şey var nasıl bildin ağzına sağlık
Ahh ahhh beklentilerimiz keşke hepsi olsa .. keşke uzulmesek .. ..
Cokkk zor olmayacak şeyler bekloyorrsn aslında bu hayattan .. mantıklı beklentilerin var ama bir süre bazı olaylar şahıslar engel olmuş gbi doğru zamanını beklersen neden olmasın olmayacak şeyler degill.. ama hepsinin olmasını tabii kii mumkun olmayabilir .. iki şey var kafanda ennnnnn basta birini cokk istiyorsun özellikle .. öbürünü de istiyonrsn ama olmasa da olur modundaisn ... Biri olacak ama hangisi bilemem.spor yapan kim hayatında spora gitmeyi sen mi dusndun kii
2 olay ya da 2 kişi arasında kalmış gibisin..Birisi daha baskın ve yüzünde ona dönük ve o taraf daha güçlü seçimin o olabilir ..Ama nedense bana güven vermedi baskın tarafArkadaşlar hayatımda hiç kahve falı baktırmadım anlayan varsa bir göz atsın bazı beklentilerim var çıktımı falımda acaba
Bir tur gibi bi yere gitmeyi düşünüyor musunuz büyük bir tarihi kapı var ,temiz güzel..Arkadaşlar hayatımda hiç kahve falı baktırmadım anlayan varsa bir göz atsın bazı beklentilerim var çıktımı falımda acaba