• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve çamurumsu leke lütfen yardım edin🙏🙏🙏

Pala1586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
144
46
48
29
Merhaba ben 32 ile 35. Günler arası adet oluyorum uzun zamandır enfeksiyon ve mantar derdiyle uğraşıyorum bir kaç aydır adet öncesi 3,4 gün süren kahve leke geliyor sonrasında 5 gün adet sürüyor arkasından tekrar 3.4 gün kahve leke geliyor hiç böyle olmazdı bu ay yine kahve leke var ama o kadar kuru ki çamur gibi parça parça dökülüyor sanki içimde kurumuş gibi birde sol kaşığımda inanılmaz bir ağrı var enfeksiyon yada rahim iltihabı olabilir mi yaşayan var mı aranızda lütfen yardım edin korkuyorum

Benimde adetten 3 4 gün önce hep geliyor yıllardır böyle dr gidince söylüyorum normal diyorlar adet ortasında yoksa sorun yok demişti doktorum ama benim her ay canımı sıkan bisey kahverengi akıntılar
Aynen çok can sıkıcı birşey

Merhaba konu eski ama yazmak istedim adetim 7 gün geçikti 8 günü 9 günü 10 günü kahve rengi ve günlük ped kullanacak kadar geliyor adetim sökülmedi gebelik olabilirmi bazen kırmızıyadönüyor gibi oluyo yine koyu geliyor ilk gün simsiyahdı

birde hiç kasık ağrım yok normalde göğüsüm şişer ağrır üstüne yatamam öğle bişeyimdeyok anlamadım bebek çok istiyorum yıllardır tedavi görüyoruım ama bıraktım bir yıldır pazartesi sağlık ocağına gidicem umarım hamileliktendir

Merhaba konu eski ama yazmak istedim adetim 7 gün geçikti 8 günü 9 günü 10 günü kahve rengi ve günlük ped kullanacak kadar geliyor adetim sökülmedi gebelik olabilirmi bazen kırmızıyadönüyor gibi oluyo yine koyu geliyor ilk gün simsiyahdı
gec geldıgınde oluyo genelde kurumus kan gıbı dusun. ama doktora gorunmende fayda var.

Bende 2 aydir yaşıyorum benzer seyi. Hormonlarin ani yukselmesi ve düşüşü ile alakali dediler. Onun dışında hersey normal görünüyor . Adete yakin yaşıyorum genelde. 4 5 gün sürüyor. Kahve leke gibi camurumsu bazen siyah nadiren kırmızı.

Bende 2 aydir yaşıyorum benzer seyi. Hormonlarin ani yukselmesi ve düşüşü ile alakali dediler. Onun dışında hersey normal görünüyor . Adete yakin yaşıyorum genelde. 4 5 gün sürüyor. Kahve leke gibi camurumsu bazen siyah nadiren kırmızı.
dr gidip kanverdin mi cnm bende pazartesi gideyim diyorum adetim 7 gün geçikti sonra 6 gün o şekilde kahverengi geldi

O önemli canım bebeğin tutunmasını sağlıyor ilacı var onun pregostoron die yumuşak kapsül Dr söyle yada sağlık ocağına mı gittin
Duphaston 2 ay kullandim bi ise yaramadi lekelenme hala devam etti. Önümüzdeki hafta hsg cektiricem duruma göre tedavi ile ilerlicez. Özel muayenehaneye gidiyorum profa.

Back