Nerdesin senUyuyacağım diyen kimse uyumamış
Benim annemAma hergün atanlardan bıkmıştımbütün özlü-özsüz sözler de duruma koyulmaz ki
Aaa evettSusamlar şişko gösteriyor
Geldim gececiyim gibi çok yağıyorNerdesin sen
Yoksa hiç şişko değilimdirAaa evett
Kesinlikle öyleBenim annem
Sanki koymak zorundaymis gibi hissediyor
55 yaş uzerine yasak gelmeli durum yasağı
Eski seni özlemiş olabilirimGeldim gececiyim gibi çok yağıyor
Her gün koyuyor bişey bir de altındaki yazıyı mikrofonla yazmayı öğrenmiş destan yazıyorKesinlikle öyle
Valla biraz iyi bile geldi çokça harkeet etmem lazımmış telefonu alınca çok sabit duruyorumEski seni özlemiş olabilirim
Anneme wp kapanacak dedim. Başka uygulama yükleyeceğim. Hemen durum var mı onda da dediHer gün koyuyor bişey bir de altındaki yazıyı mikrofonla yazmayı öğrenmiş destan yazıyor
Annem neyi tikladiysa 3 gün wat... Kapandı babamdan görüntülü aramış yapalım sunu kimse yapivermiyor fotoğraf paylaşıyorum diye diyorAnneme wp kapanacak dedim. Başka uygulama yükleyeceğim. Hemen durum var mı onda da dedi
Haklısın miniğimValla biraz iyi bile geldi çokça harkeet etmem lazımmış telefonu alınca çok sabit duruyorum
Tüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum varHaklısın miniğim
Allah şifa versin canım benim inşallah herşey yolunda gider senin içinTüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum var
Geçmiş olsun canım. Ne rahatsızlığın varTüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum var
Ankilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/Geçmiş olsun canım. Ne rahatsızlığın var
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olurAllah şifa versin canım benim inşallah herşey yolunda gider senin için❤
Amin miniğimAnkilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olur
Rabbim şifa versin inşallahAnkilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olur
Sağol Allah razı olsun canımRabbim şifa versin inşallah