- 22 Ağustos 2015
- 29.556
- 86.104
Tlg yükledim ben ek.olarak olsun yeteri.kadar daha ne olsunEskiden beri yüklüydü, pek kullanışlı değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tlg yükledim ben ek.olarak olsun yeteri.kadar daha ne olsunEskiden beri yüklüydü, pek kullanışlı değil
bitanemsinSen hiç merak etme aşko
Aa aa aaBen uyumaya gidiyorum artık
Eyvah eyvah moruk diyecekler sana şimdiBen uyumaya gidiyorum artık
Hayırlı geceler bende kacacagimBen uyumaya gidiyorum artık
Ay yok durumlardan kurtulduğuma çok mutluyumYüklemeden önce yorumlarına baktım ısrarla durum ozelligi isteniyor
Ben uyumaya gidiyorum artık
Bende gideyim canlar birazda kitap okur uyurumAa aa aa
Güzel oluyor beee uzun süre atmayan olursa hayırdır yasion mu yazıyorsun ordan anlıyorsun ne var ne yokAy yok durumlardan kurtulduğuma çok mutluyum
Yeni bitti, 2’de önce uyumamalsem gece gece nasıl yedin gerçekten sabah kadar uyuyamam ben
Bitti anneSesiz ol hala yiyor
Desinler ya. Gencecik kızım. Geç uyuyarak cildimi bozamam. Maskemi yaptım yatıyorumEyvah eyvah moruk diyecekler sana şimdi
Sana da aretimHayırlı geceler herkese
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese
İyi geceler o zamanDesinler ya. Gencecik kızım. Geç uyuyarak cildimi bozamam. Maskemi yaptım yatıyorum
Benimkide elsa kostumu istiyor yere degen etekli olacakmis . Oyle tshirt filan olmuyoBenim ki Elsa kostümü istiyor senin ki iyiymiş yine ama almam Elsa ki tshirt yeter sanki
Çok fena ya severken bir tanecik diyorum ya babasına gidiyor baba abimlere telefon verme onlar iki tane ben bir taneyim diyor