- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Napiyim b.king kapalı 1 hamburgerle kapatacaktım halbukiŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyim b.king kapalı 1 hamburgerle kapatacaktım halbukiŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani
Tatlı şey seniYa ben onu bı etiketleyemedim çok zor ismi var peşin soyliyim de trip yeniyim
O hiç doymuyor ve 2.5 kiloAhh teyzem acıktın mı sen.
Ya kaç oldu meme olsun diyorum, lütfen meme olsun diye beddua eder misin?Simitler olur inşaallah
Şaka bı yana kullaniliyor smdi nabiyor peki canim sorun gectimiOğlum için kullandik bir süre takma kullanmıştı hatta paket bitmeden farklı doktora gidince o iptal etti kullanmayın dedi protezi
Sende Elif'imCanım nevoşum çok tatlısın ❤
Hayır basen olsun,simit olsunYa kaç oldu meme olsun diyorum, lütfen meme olsun diye beddua eder misin?
Çöp deyince aklıma cılız Blue_Peri geldi ne o öyle cıbik kraker gibiŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani
Savaşa mı gidiyoruzDeme öyle düşman kuvvetleri duyar
Böyle tipler var ya kendini çok önemli sanan onlardan oldum
vas :FO hiç doymuyor ve 2.5 kilo
Basen mevcut ona bsy diyemem ama simit olmasın benceHayır basen olsun,simit olsun
Pandemi mahvetti nerdeyse 2 yıl olacak muayene olamıyor olan dişleri ile devam ona herşeyin yumuşak kısmını veriyoruz uemeklerdeŞaka bı yana kullaniliyor smdi nabiyor peki canim sorun gectimi
Arş arş arş ileri ileriSavaşa mı gidiyoruz
Ayy kötü zamana denk gelmiş dis zor bide.. Allah yardımcısı olsun kuzucgunPandemi mahvetti nerdeyse 2 yıl olacak muayene olamıyor olan dişleri ile devam ona herşeyin yumuşak kısmını veriyoruz uemeklerde