- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bizde variz burda ama kukrim yok sadece benimlede arkadas olabilirsinAnlastik canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde variz burda ama kukrim yok sadece benimlede arkadas olabilirsinAnlastik canim
Ben mandal oldum galibaJenna16 yaa özledim senii nasılsın
Nevreste sorma ya artık eskisi kadar giremiyorum ama kalbimdesiniz hep
E Elif_Eylul arkadaş olalım mı
Olalim tabikiJenna16 yaa özledim senii nasılsın
Ben mandal oldum galiba
BanaHacı yapıyorum bekle
Mandal ama iç kapıBen mandal oldum galiba
Burdayım canım benim asıl sen nerdesinŞampiyon nerelerdeee yaa Evva
Tabe tabeMandal ama iç kapı
Sende bizim kalbimizdesinJenna16 yaa özledim senii nasılsın
Amaaan savrulup duruyoruz işte napalim tekrar tebrik ediyorum seni biraz aksilik çıkaranlar olsa da nazar diyelim ona daBurdayım canım benim asıl sen nerdesin
Aksilik benide vurdu nedenseAmaaan savrulup duruyoruz işte napalim tekrar tebrik ediyorum seni biraz aksilik çıkaranlar olsa da nazar diyelim ona da
Aaaa ama niçin kukriyee niçin ben sana iç mandalım dedim iltifat ettim
Teşekkür ederim öğretmenim hiç mühim değil geldi geçti nazar diyelim tabi allah iyilik versin yoğunsun sen galiba ❤Amaaan savrulup duruyoruz işte napalim tekrar tebrik ediyorum seni biraz aksilik çıkaranlar olsa da nazar diyelim ona da
Sorma ya. O saatlerde çevrimiçi olsaydım beni de vuracaktı kesinlikleAksilik benide vurdu nedense
Kendimi hobilere verdim sanırım, canlı dersler dışında hep bi örgü, boyama falan işleri, kitap da okuyorum, derken gün bitiyor ev işleri de eklenince. Biraz içe dönüş yaşıyorum sanırımTeşekkür ederim öğretmenim hiç mühim değil geldi geçti nazar diyelim tabi allah iyilik versin yoğunsun sen galiba ❤