- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Buradayız burda ne yaptın bitti mi kutlamalarBen geçmi kaldım şimdi herkes gitti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradayız burda ne yaptın bitti mi kutlamalarBen geçmi kaldım şimdi herkes gitti mi
Aynen aynen harika olmuş canım böyleProfilde sorun oluyor ya bazen ,dedik rahat rahat yapalım
İsmin zor cikuyor anlamadım ki her seferinde yanlış giriyorum .Aşkolsun
Çay,kahve ne istersek içip paylasicaz ve sohbet edicezSimdi burda napcaz
Peki kukrimÇay,kahve ne istersek içip paylasicaz ve sohbet edicez
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun calcim ,fincanın çok şeker
Çok güzel görünüyorlar, afiyet olsun canımEki Görüntüle 2739332
Bu akşam da ıhlamurumla canım orkidemle eşlik edeyim size
Bitti bitti canım eşimle oda oda gezerek kutladık sonunda yetişebildim size ayrı bı konu acma fikri harika olmuş kukriş Ben bugun cayımıda kahvemide gündüz içmiştim onyuzden size suyum ile eşlik edeceğimBuradayız burda ne yaptın bitti mi kutlamalar
Valla buyurun beraber olsun demeyi çok isterdim öyle hasretim ki masanın etrafında kalabalık oturup iki lafın belini kırmaya sevdiklerimle.. yok artık yoldan geçeni bile çevirip gel çay kahve içelim diyesim varÇok güzel görünüyorlar, afiyet olsun canım
olsun maksat muhabbetBitti bitti canım eşimle oda oda gezerek kutladık sonunda yetişebildim size ayrı bı konu acma fikri harika olmuş kukriş Ben bugun cayımıda kahvemide gündüz içmiştim onyuzden size suyum ile eşlik edeceğimEki Görüntüle 2739339
Herkes ayni durumda canimValla buyurun beraber olsun demeyi çok isterdim öyle hasretim ki masanın etrafında kalabalık oturup iki lafın belini kırmaya sevdiklerimle.. yok artık yoldan geçeni bile çevirip gel çay kahve içelim diyesim var
Afiyet olsun canım,su gibi aziz olBitti bitti canım eşimle oda oda gezerek kutladık sonunda yetişebildim size ayrı bı konu acma fikri harika olmuş kukriş Ben bugun cayımıda kahvemide gündüz içmiştim onyuzden size suyum ile eşlik edeceğimEki Görüntüle 2739339
Aynen öyle bizde ,şu günlerde geçecek insallahValla buyurun beraber olsun demeyi çok isterdim öyle hasretim ki masanın etrafında kalabalık oturup iki lafın belini kırmaya sevdiklerimle.. yok artık yoldan geçeni bile çevirip gel çay kahve içelim diyesim var
Calcim bir görünür bir kayboluyor
Casper oldu başımıza valla bu kızCalcim bir görünür bir kayboluyor
Hosgeldin yangınSelam kızlar