- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Oldumu pekiHiçbirşey kabul etmedi sistem hep alındı alındı en son bıktım yazdım bitane ahahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldumu pekiHiçbirşey kabul etmedi sistem hep alındı alındı en son bıktım yazdım bitane ahahhaha
Onay süresi var yavrumOldumu peki
He tamam hayırlı olsun şimdidenOnay süresi var yavrum
Diyeti bozalı çok oldu canım hasret kaldım başkasının yaptığı bişeyeDiyettemisin yoksa
Şimdi boğazda sıkıntı yok öyle düşünmeyin iyi yerim illaki yiyecek bişey bulurum kendimeYa ben yapmayi da seviyorum yemeyi de keske sevmesem yahut lezzetsiz yapsam
Evva ben sana yaparim istersenn
Olsun ki muzkicanımı da unutmam hiç ama artık JES yo yoHeryerden anlaşılıyor yine muzkad olduğun
Hayırlı olsun kardeşOlsun ki muzkicanımı da unutmam hiç ama artık JES yo yo
Sağol yavrummm 2. Hayırlı olsun senden geldi 1. benneyanginlargordum yangınımdan havada kaptı resmenHayırlı olsun kardeş
Evvoş kahkaha attım allah seni almasın ahahhahahhaa evva suJessu koysaydın bari
Hayırlı olsun JES o ye mamini mamma mikrofon şovEvvoş kahkaha attım allah seni almasın ahahhahahhaa evva su
Evvaaaaa yeter la yeter çatladım gülmekten ahahahah sen bekle şubatıHayırlı olsun JES o ye mamini mamma mikrofon şov
Benimki kabul olursabiraz uzun olacakEvvaaaaa yeter la yeter çatladım gülmekten ahahahah sen bekle şubatı
Yav uzun muzun yapma allah için böyle güzel hiç değişmeBenimki kabul olursabiraz uzun olacak