as senin kapalı konuya bazıları msj yazıyor bn neden yazamıyorum cnm:)Selamlar
Konumun kapatılmasını istediğimi dile getirdim.istemek benim hakkım, sebep farketmez.bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.pro üyelik yeni aldım.iptal etmek istemiyorum bu sorular yüzünden..psikologa başladığımi söylemiştim, normal olmayan bir insanın üzerine yalvarıyorum kimse gitmesin.tedavi goruyorum.yemin ederim bu son mesajım.as senin kapalı konuya bazıları msj yazıyor bn neden yazamıyorum cnm:)
canim tmm sikinti yok sadece merak ettim sordum iyi akşamlarKonumun kapatılmasını istediğimi dile getirdim.istemek benim hakkım, sebep farketmez.bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.pro üyelik yeni aldım.iptal etmek istemiyorum bu sorular yüzünden..psikologa başladığımi söylemiştim, normal olmayan bir insanın üzerine yalvarıyorum kimse gitmesin.tedavi goruyorum.yemin ederim bu son mesajım.
Yaa evet açmıştık kahvelerimi paylaşmak için
Artık kimseyi eskisi gibi kahve içenide göremiyorumm güyaaaYaa evet açmıştık kahvelerimi paylaşmak için
Evet ya nereye kayboldu bu kadar
En son kuzeni rahatsızdı,çok olmuş ama yine de ,Haziran en son girişiEvet ya nereye kayboldu bu kadar
bende merak ediyorum kendisini 4 kere aklıma geldi girdim baktım aktif olmamışEn son kuzeni rahatsızdı,çok olmuş ama yine de ,Haziran en son girişi
Nisanda konuşmuşuz biz en sonEn son kuzeni rahatsızdı,çok olmuş ama yine de ,Haziran en son girişi
İnşallah iyidir evet ,çok uzun zaman oldu gelmeyeli.bende merak ediyorum kendisini 4 kere aklıma geldi girdim baktım aktif olmamış
iyidir inşallah ...
Hep aklımda,numarası da yokNisanda konuşmuşuz biz en son
İyi akşamlar.Slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız