- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Evvoşşşş sen bu suratla öpme de totoma vur yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvoşşşş sen bu suratla öpme de totoma vur yeter
Kızım senin gönül gözün kapalı beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bu suratlanEvvoşşşş sen bu suratla öpme de totoma vur yeter
Kör olaydım da görmeyeydimKızım senin gönül gözün kapalı beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bu suratlan
sen küsme kimseyeTenim küs olmuş tenime
Sen benden gittin gideli....
Sulu sulu işte tam şenlikKör olaydım da görmeyeydim
Kör olaydım da görmeyeydim
Ama ben öpücükleri kuru seviyorum ıslak olunca hoş olmuyorSulu sulu işte tam şenlik
Totoma vur evvoşşşşş
HaklısınAma ben öpücükleri kuru seviyorum ıslak olunca hoş olmuyor
Totoma vur evvoşşşşş
İyiyim bende kuzumm basım agrıyo sadece yatıyorum oyle katanlıkta kırmızı oda izliyorum sessiz sessizOhhhhh nasıl güzeldi nasıllll iyiyim orikommmm sen nasılsın
Ayağın nasıl oldu canımOhhhhh nasıl güzeldi nasıllll iyiyim orikommmm sen nasılsın
Pro olunca mı bu emoji kullanılıyor
Karanlıkta geleyim de öp beniİyiyim bende kuzumm basım agrıyo sadece yatıyorum oyle katanlıkta kırmızı oda izliyorum sessiz sessiz
İyiyim teom valla baya düzeldi sanki çıktı da alçı rahatım şükürAyağın nasıl oldu canım
Göremem bide yanlıs yerlere gider muskicanKaranlıkta geleyim de öp beni
Yürüyecek kadar düzeldi miİyiyim teom valla baya düzeldi sanki çıktı da alçı rahatım şükür
Yok canımPro olunca mı bu emoji kullanılıyor
Jesss ne oldu alçı falanİyiyim teom valla baya düzeldi sanki çıktı da alçı rahatım şükür