- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Insallah hamilesinizdir. Degilseniz 41 gun 1 er Meryem Suresi okumanizi tavsiye ederim adet olunca da birisi sizin niyetinize okumali .uff ya bügün verdim kan sistemde sorun varmış göremiyorum gerçi perşembe dedi doktor ama çarşambaya cıkar hereldd
Canım kan sonucum arayıp öğrendim gitmedim d vitamin eksikliği çıkmış birde gebelik Yok dedi ama bu kahve akıntı nedir anlamadım adet olmadım o kahve akıntılar haricinde ama Fatma Ana Otu aldım onu deniycem üstüne 3tane Meryem süresi okuyup eşinle iki rekat namaz kılıyormusum inşalah o işe yarar ama kan testini yenilesem mi acabaInsallah hamilesinizdir. Degilseniz 41 gun 1 er Meryem Suresi okumanizi tavsiye ederim adet olunca da birisi sizin niyetinize okumali .
Bir kez bende de oyle kahve akinti olmustu kist olunca vücut eritip o sekilde atiyormus . Bazen de artik kan oluyormus oyle atiliyormus .Sorununuz ne acaba esinizde bir sorun var mi ?Eger erkek infertilitesi ise yardimci olmayacalisirim .Ben de zor hamile kaldim cok arastirip ogrendiklerimi denedik esime cok sukur Rabbim nasip etti .Darısı size .Canım kan sonucum arayıp öğrendim gitmedim d vitamin eksikliği çıkmış birde gebelik Yok dedi ama bu kahve akıntı nedir anlamadım adet olmadım o kahve akıntılar haricinde ama Fatma Ana Otu aldım onu deniycem üstüne 3tane Meryem süresi okuyup eşinle iki rekat namaz kılıyormusum inşalah o işe yarar ama kan testini yenilesem mi acaba
Yok canım eşimde sorum yok bende pko var işte ne garip şeymiş pkodaBir kez bende de oyle kahve akinti olmustu kist olunca vücut eritip o sekilde atiyormus . Bazen de artik kan oluyormus oyle atiliyormus .Sorununuz ne acaba esinizde bir sorun var mi ?Eger erkek infertilitesi ise yardimci olmayacalisirim .Ben de zor hamile kaldim cok arastirip ogrendiklerimi denedik esime cok sukur Rabbim nasip etti .Darısı size .
Arisutu denedin mi canim her derde deva .Hem erkege hem kadina .Yok canım eşimde sorum yok bende pko var işte ne garip şeymiş pkoda
Evet onu duydum ama tam denemedim bu ay Fatma Ana Otu kullanayım dedim o nasıl kullanılıo tamArisutu denedin mi canim her derde deva .Hem erkege hem kadina .
Balla yeniliyor genelde guvenilir bir yerden alabilirsin hatta eczanede tup tup satiliyor .Evet onu duydum ama tam denemedim bu ay Fatma Ana Otu kullanayım dedim o nasıl kullanılıo tam
Demiyim onuda bakalım bu ay inşalah şifa olur canımBalla yeniliyor genelde guvenilir bir yerden alabilirsin hatta eczanede tup tup satiliyor .
Hiç olmadı ama pko bende de var belki öğle bişeydirbenim de bahsetyiginiz akinti 2 hafta bkyunce geldi pko rahtsizligim var doktora gittim kistlerim ve 1 yumurtam oldugunu soyledi muayaneyi karnimdan bakarak soyledi .
p.tesi bu sefer baska doktora gittim yumurta catlamis mi diye vajinal muayane etti ve folikul gozukmuyir dedi sanirim karindan bakinca yanlis cikiyir hesaplama
( belki yumurtluyor olaabilirsin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?