Kahve akıntı gebelikmi hamileler yardım lütfennnnn

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
609
103
34
Karşıyaka
Evet evleneli 11sene oldu arkadaşlar daha önce hiç hamiş kalmadım aşılama femara progen pen srephon klomen gulukofen çoraspin inofolıc combi kullandım ve artık maddi yönden beni ilaçlar yordugu için bıraktım pko olduğu için adet düzensiz fakat bu ay altı gün kahve akıntım oldu ve normalde accayyip acıyan gögüsüm sadece şiş acı Yok gergin sadece bastırınca biraz ağrı oluyo oda adet olucam mı die kontrol ediyorum kasık agrım var adet olucam gibi Yada ilk gün agrır ya öğle lütfen bişi diyin acaba hemile olabilirmiyim ilaç kullanmıyorum ve daha önce böyle lekelenmem olmadı hiç int bakıyorum üstüne görme Yada bebek yerleştiği için 6 12gün olabiliyormuş yarın kan vericem ama bu tarz belirti yaşayıp güzel haberi alan varmı aranızda sabahı edemiyorum lütfen yardım

Kahverengi çok yoğun mydu çünkü yerleşme kanamadi az olur diye biliorum ben yaşamadım ama inşallah hamilesindir kendini kötüye alıştır iyisi hediye olarak gelsin yoksa hayal kırıklığı kötüdür kuzum

Doğru söylüyorsun canım Yok normalde ben yoğun olurum adet kırmızı gelir bu böyle çamurumsu bildiğin kahve rengi

Olabilir yerleşme kanamasi ama dediğim gibi olumsuz düşün ki iyisi sana hediye olsun haberlerini bekliorum uzme kendini hiç bir zaman biliyrm zor ama rabbimden hayırlısı neyse o ne isterse o olur

Bende de bu durum oldu pko olduğumuzdan diye düşünüyorum ben canım yani kötüye alistiriyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım

Benzer bir durum yaşadım. Gittim doktora. Vajinit çıktı. İlaç verdi geçti. Ama benzer belirtiler hamilelikte de olabiliyor galiba. Çünkü doktor da ilk olarak kan testi istedi hamilelik var mı diye. Belirtiler benzer o yüzden doktora git ve emin ol derim.

Evet yarın ilk kan tahlili vericem sağlık ocağına eğer negatif çıkarda kadın Doğumdan rendavu alıcam canım

Kan verdim bakalım ne olucak ark iltihap olsa kokulu oluyormuş Benin öğle bişeyim Yok daha önce hiç böyle olmadı suan bir damla falan gelio ay yarabbim inş vardır dua edin bana hamişler olurmu

İnşallah , Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de bu sabah çamaşırımda kahve leke gördüm, adete 1 hafta var. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bakalım, kısmet.

İnşallah , Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de bu sabah çamaşırımda kahve leke gördüm, adete 1 hafta var. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bakalım, kısmet.
İnşallah canım ben çok duymamıştım ama baksana herkez oluo kahve leke inşalalh gören Kahve lekelerimiz bebektendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…