- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Yerleşme kanaması olabilir inşllah hamilesindir rabbim gönlüne göre verir idrar tahlili yaparsanda çıkar nobetco eczaneden alip yapabilirsinKimse öğrenmedimi hamiş olduğunu ya lütfen bişiy yazısın biri kafayı yicem düşünmekten
Canım yaptım ama ikitane negatif çıktı işte korkuyorm yarın negatif çıkıcak dieYerleşme kanaması olabilir inşllah hamilesindir rabbim gönlüne göre verir idrar tahlili yaparsanda çıkar nobetco eczaneden alip yapabilirsin
Doğru söylüyorsun canım Yok normalde ben yoğun olurum adet kırmızı gelir bu böyle çamurumsu bildiğin kahve rengiKahverengi çok yoğun mydu çünkü yerleşme kanamadi az olur diye biliorum ben yaşamadım ama inşallah hamilesindir kendini kötüye alıştır iyisi hediye olarak gelsin yoksa hayal kırıklığı kötüdür kuzum
Bende de bu durum oldu pko olduğumuzdan diye düşünüyorum ben canım yani kötüye alistiriyorum hakkımızda hayırlısı olsun canımEvet evleneli 11sene oldu arkadaşlar daha önce hiç hamiş kalmadım aşılama femara progen pen srephon klomen gulukofen çoraspin inofolıc combi kullandım ve artık maddi yönden beni ilaçlar yordugu için bıraktım pko olduğu için adet düzensiz fakat bu ay altı gün kahve akıntım oldu ve normalde accayyip acıyan gögüsüm sadece şiş acı Yok gergin sadece bastırınca biraz ağrı oluyo oda adet olucam mı die kontrol ediyorum kasık agrım var adet olucam gibi Yada ilk gün agrır ya öğle lütfen bişi diyin acaba hemile olabilirmiyim ilaç kullanmıyorum ve daha önce böyle lekelenmem olmadı hiç int bakıyorum üstüne görme Yada bebek yerleştiği için 6 12gün olabiliyormuş yarın kan vericem ama bu tarz belirti yaşayıp güzel haberi alan varmı aranızda sabahı edemiyorum lütfen yardım
Evet yarın ilk kan tahlili vericem sağlık ocağına eğer negatif çıkarda kadın Doğumdan rendavu alıcam canımBenzer bir durum yaşadım. Gittim doktora. Vajinit çıktı. İlaç verdi geçti. Ama benzer belirtiler hamilelikte de olabiliyor galiba. Çünkü doktor da ilk olarak kan testi istedi hamilelik var mı diye. Belirtiler benzer o yüzden doktora git ve emin ol derim.
Ayy çok sağol canım çöl uzun yıllar oldu ya isteyeli allah büyük inşalah hamileyimdir allah bu ay yüzümü güldürürHamiş değilim ama lohusaym inşallah hamilesindir kuzum ama dediğim gibi kötüyü düşün hayal kırıklığı olmasin
InşallahAyy çok sağol canım çöl uzun yıllar oldu ya isteyeli allah büyük inşalah hamileyimdir allah bu ay yüzümü güldürür
Sende sağ sağlam bebeğini büyüt canım allah dert vermesin hep mutlu ol inşalalhInşallah
Amin cnm hepimizSende sağ sağlam bebeğini büyüt canım allah dert vermesin hep mutlu ol inşalalh
İnşallah canım ben çok duymamıştım ama baksana herkez oluo kahve leke inşalalh gören Kahve lekelerimiz bebektendirİnşallah , Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de bu sabah çamaşırımda kahve leke gördüm, adete 1 hafta var. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bakalım, kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?