- Konu Sahibi Dumadumadum
-
benim oğlum 2 yaşında inanılmaz iştahsız 1 ay öncesine kadar karışım yiyodu 1 aydır kendi isteğiyle yememeye başladı yumurtayı haşlanmış yemiyor bende tavada tereyağıyla yapıyorum önce onu sonra 2 zeytin sonra bikaçlokma bal ekmek üstüne biraz süt ama hepsini ayrı ayrı getiriyorum yoksa yemez çok iştahsız 10.5 kilo halaa(((( bebeğin iştahlıysa tereyağlı peynirliomlet yapabilirsin benim oğlum peynirli sevmedi yanında süt bikaç zeytin 1 dilim ekmek yeterli olur balı veremezsin 1 yaşına kadar onun yerine pekmez hatta tahin pekmez verebilirsin iştahlıysa herşeyi yer
benim kızımda 17 aylık ve hala karışım yiyor zaten kahvaltı ve yemekleri zor yediriyorum, iki gündür tek vermeye çalıştım ama başarı sağlayamadım kesinlikle reddediyor, lütfen bana da yardımcı olun neler yapılabilir tek yedirmek için, konuyu okudum pek başarılı olumuyor sanırım tek yedirmek...bilen ve yediren anneler bizede destek verin.
Cok istahsiz canim benimkiside.
Puturlu yemiyor hala hemen kusuyors versemde.
Sen nezaman alistirdin canim puturluye ilk neyle basladin alistirmaya.bana bu konuda ne tav siye edersin nasil
bir yol izlemeliyim.
Cok istahsiz canim benimkiside.
Puturlu yemiyor hala hemen kusuyors versemde.
Sen nezaman alistirdin canim puturluye ilk neyle basladin alistirmaya.bana bu konuda ne tav siye edersin nasil
bir yol izlemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?