Süpersiniz hanımlar çok teşekkürlerMerhaba
Forumun aylık yarışmaları var.Kahvaltı sofraları yarışmasında bulunan tarifler işinize yarayabilir.
Detaylı tarifleri var
Tavuk Yemekleri - Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederizSüpersiniz hanımlar çok teşekkürler
Krep yani ?Ben de bugün hunharca akıtma yapıp gömdüm
Süpersiniz hanımlar çok teşekkürlerMerhaba
Forumun aylık yarışmaları var.Kahvaltı sofraları yarışmasında bulunan tarifler işinize yarayabilir.
Detaylı tarifleri var
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Burası harika bir yer iyiki üye oldumRica ederiz
Yarışma içeriği nedir biraz bilgi alabilir miyim lütfen rica etsemMerhaba
Detaylı tarifleri var
Alışınca buradan ayrılamazsınızSüpersiniz hanımlar çok teşekkürler
Burası harika bir yer iyiki üye oldum
Yarışmalarımızı her ay yapıyoruz.Ayın 1 inde başlıyor. Yarışmaları ben organize ediyorum.Yarışma içeriği nedir biraz bilgi alabilir miyim lütfen rica etsem
Evet, Biz akıtma derizKrep yani ?
Anladım çok iyi ödüllü mü pekiYarışmalarımızı her ay yapıyoruz.Ayın 1 inde başlıyor. Yarışmaları ben organize ediyorum.
Mesela Temmuz ayında Çay Saati tarifleri yaptık.
3 hafta katılım süresi, 1 hafta oylamamız sürüyor.
Katılmak isteyenler konu açılınca bana özelden yazıp yapmak istedikleri tarifi yazıp ayırtıyorlar.Ben her konuda yardımcı oluyorum
Bu yarışma bölümümüz
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Buda bu ay yapılan kategorimizŞimdi oylamamız var.
Poğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
Tabi olmaz mıAnladım çok iyi ödüllü mü peki
Tabi olmaz mıödul nedir
Bunlar benim kahvaltı için yaptığım şeyler
Menemen
Kıymalı yumurta
Patatesli omlet
Milföy pizza
Krep
Pankek
Fırında peynirli ekmek dilimleri
Yumurtalı ekmek
Tost
Linkleri incelerseniz çoğunun tarifi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?