• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvalti takimi

ruyamm_25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
499
3
116
İstanbul
selam kizlar kahvalti takimi almak istiyorum,ama hic bir fikrim yok
onerilerinizi bekliyorum. nerden ne kadar markasi yazarsaniz sevinirim
:40::40:

selam kizlar kahvalti takimi almak istiyorum,ama hic bir fikrim yok
onerilerinizi bekliyorum. nerden ne kadar markasi yazarsaniz sevinirim
:40::40:

ben bievden almıştım canım 390liraydı indirimden 190na aldım modelide bu cok memnunum 5 aydır kullanıyorum her gören bayılıyor zaten :16:
$untitled.webp

Bernardodakilerde çok güzel, kütahya porselendekilerde :34:

Ben noble life aldım severek begenerek aldım 250-270 civarı aldım bakalım inşallah Rabbim hayırlı mutlu günlerde kullanmayı nasip eder :34:

Birde ek olarak aynı model çaydanlığı var altı fıstık yeşili üstü aynı model porselen belki yeşil bide çatal bıçak takımı alabilirim :34:
$482_11184.webp

Son düzenleme:
Canım ben kahvaltı takımımı Bernardo dan aldım, %50 indrimden 175 tl ye almıştım baya önce. Sanırım hala %50 indirm var :34:

Benimkinin resmi bu

Eki Görüntüle 615767
Benimki de bu:16:
Ama tabak ve bardakları bu şekilde değil benimki altta ki gibi. Daha dairesel. 2 hafta önce 175 liraya aldım bende. Hatta ellerinde kalmamış bir buçuk ay sonra göndeririz dediler bekliyorum bakalım..
Eki Görüntüle 616637

Konuyu açalı 24 saat bile olmamış
Keşke biraz yorumları bekleyip öyle alsaydınız :(

Son düzenleme:
Ben de 360 liraya kutahya porselenin caycili olan kahvalti setini aldim. Fotograf eklemeyi bilmiyorum. Berfin modelidiye arayinca cikiyor.

Bence hepinizin kahvaltı takımları ayrı ayrı güzel. Herkes ihtiyacına göre farklı ürünleri olanları almış. bence 350ye kadar kahvaltı takımları gayet iyi fiyat. Daha iyi şeyler istenirse tabiki fiyat da artacaktır. Ama bence hepsi çok şık. Güle güle kullanın...

Bir de şunu soracaktım kahvaltı takımı çok gerekli mi sizce?
Kullananlar daha iyi bilir. Mesela kahvaltılık malzemeleri ortaya konulan tabaklara sığdırabiliyor musunuz? İşte reçel,pekmez,siyah zeytin,yeşil zeytin, peynir vs ayrı ayrı konuluyor sonuçta. Yetiyor mu? Bİr de onlar malesef açık tabak şeklinde buzdolabına kaldırılıyor. Kapakları olmayınca kuruma yapıyor illa ki.. Ben her daim Streç film kullanırım. asla dolaba açık tabak koymam. Ama kahvaltı tabakları için kapalı bir şey almak daha kullanışlı olmaz mıydı?

Bence hepinizin kahvaltı takımları ayrı ayrı güzel. Herkes ihtiyacına göre farklı ürünleri olanları almış. bence 350ye kadar kahvaltı takımları gayet iyi fiyat. Daha iyi şeyler istenirse tabiki fiyat da artacaktır. Ama bence hepsi çok şık. Güle güle kullanın...Bir de şunu soracaktım kahvaltı takımı çok gerekli mi sizce? Kullananlar daha iyi bilir. Mesela kahvaltılık malzemeleri ortaya konulan tabaklara sığdırabiliyor musunuz? İşte reçel,pekmez,siyah zeytin,yeşil zeytin, peynir vs ayrı ayrı konuluyor sonuçta. Yetiyor mu? Bİr de onlar malesef açık tabak şeklinde buzdolabına kaldırılıyor. Kapakları olmayınca kuruma yapıyor illa ki.. Ben her daim Streç film kullanırım. asla dolaba açık tabak koymam. Ama kahvaltı tabakları için kapalı bir şey almak daha kullanışlı olmaz mıydı?
Sanırım biz heveslenip alıyoruz daha çok..:27:

Ben kesinlikle almam diyordum ama zevkime uygun fiyatı da uygun(110 lira) bi model bulunca dayanamadım aldım. Gerçi aldıktan sonra öğrendim seramikmiş porselen değilmiş ama hergün kullanmayacağım için çok da dert etmedim almamış olsam yine aynı modeli alırdım. Keramika linkinde elmalı modelin sarı rengi, elma yerine de minik çiçekler var.

Bence hepinizin kahvaltı takımları ayrı ayrı güzel. Herkes ihtiyacına göre farklı ürünleri olanları almış. bence 350ye kadar kahvaltı takımları gayet iyi fiyat. Daha iyi şeyler istenirse tabiki fiyat da artacaktır. Ama bence hepsi çok şık. Güle güle kullanın...

Bir de şunu soracaktım kahvaltı takımı çok gerekli mi sizce?
Kullananlar daha iyi bilir. Mesela kahvaltılık malzemeleri ortaya konulan tabaklara sığdırabiliyor musunuz? İşte reçel,pekmez,siyah zeytin,yeşil zeytin, peynir vs ayrı ayrı konuluyor sonuçta. Yetiyor mu? Bİr de onlar malesef açık tabak şeklinde buzdolabına kaldırılıyor. Kapakları olmayınca kuruma yapıyor illa ki.. Ben her daim Streç film kullanırım. asla dolaba açık tabak koymam. Ama kahvaltı tabakları için kapalı bir şey almak daha kullanışlı olmaz mıydı?

coklu parcali takimlarda saklama kabi var.
mesela benim aldigim modelde 4 tane agzi kapakli parca var recel zeytin peynir vs. koymak icin

coklu parcali takimlarda saklama kabi var.
mesela benim aldigim modelde 4 tane agzi kapakli parca var recel zeytin peynir vs. koymak icin

hm o zaman kullanışlı bence... İşte ihtiyaca ve kişiye göre seçince iyi oluyor :) Ben de öyle kapaklı isterim korunması açısından

Back
X