Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de buCanım ben kahvaltı takımımı Bernardo dan aldım, %50 indrimden 175 tl ye almıştım baya önce. Sanırım hala %50 indirm var
Benimkinin resmi bu
Eki Görüntüle 615767
Benimki de bu
Ama tabak ve bardakları bu şekilde değil benimki altta ki gibi. Daha dairesel. 2 hafta önce 175 liraya aldım bende. Hatta ellerinde kalmamış bir buçuk ay sonra göndeririz dediler bekliyorum bakalım..
Eki Görüntüle 616637
Konuyu açalı 24 saat bile olmamış
Keşke biraz yorumları bekleyip öyle alsaydınız![]()
Yok canım cbk dahil değil 33 parça. Ve bende çaydanlık yokmuş onu çok sonra farkettimseninki kac parca canim cbk fiyata dahil mi?
![]()
Yok canım cbk dahil değil 33 parça. Ve bende çaydanlık yokmuş onu çok sonra farkettimBulup alcam onuda.
Seninkinde yanlış anlamadıysam reçellik falanda var. Yani çok yüksek sayılmaz aslında fiyat
Romance Kahvaltı Takımı | Bernardo
Bu takım.
Sanırım biz heveslenip alıyoruz daha çok..Bence hepinizin kahvaltı takımları ayrı ayrı güzel. Herkes ihtiyacına göre farklı ürünleri olanları almış. bence 350ye kadar kahvaltı takımları gayet iyi fiyat. Daha iyi şeyler istenirse tabiki fiyat da artacaktır. Ama bence hepsi çok şık. Güle güle kullanın...Bir de şunu soracaktım kahvaltı takımı çok gerekli mi sizce? Kullananlar daha iyi bilir. Mesela kahvaltılık malzemeleri ortaya konulan tabaklara sığdırabiliyor musunuz? İşte reçel,pekmez,siyah zeytin,yeşil zeytin, peynir vs ayrı ayrı konuluyor sonuçta. Yetiyor mu? Bİr de onlar malesef açık tabak şeklinde buzdolabına kaldırılıyor. Kapakları olmayınca kuruma yapıyor illa ki.. Ben her daim Streç film kullanırım. asla dolaba açık tabak koymam. Ama kahvaltı tabakları için kapalı bir şey almak daha kullanışlı olmaz mıydı?
Sanırım biz heveslenip alıyoruz daha çok..![]()
Bence hepinizin kahvaltı takımları ayrı ayrı güzel. Herkes ihtiyacına göre farklı ürünleri olanları almış. bence 350ye kadar kahvaltı takımları gayet iyi fiyat. Daha iyi şeyler istenirse tabiki fiyat da artacaktır. Ama bence hepsi çok şık. Güle güle kullanın...
Bir de şunu soracaktım kahvaltı takımı çok gerekli mi sizce?
Kullananlar daha iyi bilir. Mesela kahvaltılık malzemeleri ortaya konulan tabaklara sığdırabiliyor musunuz? İşte reçel,pekmez,siyah zeytin,yeşil zeytin, peynir vs ayrı ayrı konuluyor sonuçta. Yetiyor mu? Bİr de onlar malesef açık tabak şeklinde buzdolabına kaldırılıyor. Kapakları olmayınca kuruma yapıyor illa ki.. Ben her daim Streç film kullanırım. asla dolaba açık tabak koymam. Ama kahvaltı tabakları için kapalı bir şey almak daha kullanışlı olmaz mıydı?
coklu parcali takimlarda saklama kabi var.
mesela benim aldigim modelde 4 tane agzi kapakli parca var recel zeytin peynir vs. koymak icin
hm o zaman kullanışlı bence... İşte ihtiyaca ve kişiye göre seçince iyi oluyor :) Ben de öyle kapaklı isterim korunması açısından