Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün mağazalarda var ama bana sorarsan a101 tarzı mağazaları takip et. Hem tabak,hem çay bardağı,tepsi vs açısından çok güzel ürünleri var. Ben oradan alacağım.
Bütçe ne kadar canım aşağı yukarı bide nasıl bişey istiyorsun bilindik markalarda 300 500 tl arası gerçekten çok güzel takımlarda var canım indirim zamanları takip etmeni öneririm daha uygun bişey arıyorsan güvenirli internet sitelerinde satılıyor canım onlarada bakabilirsin
Ben yeni aldım canım daha. Komple çeyiz seti olarak aldım ama ayrı alınca da fiyatı aynı galiba bir bak istersen emsandan aldım 300 TL idi sanırım. İnternet sitesinde benimkinden kalmamış ama mağazasında vardı Emsan Manyas 32 Parça Kahvaltı Takımı - Emsan
Ben yeni aldım canım daha. Komple çeyiz seti olarak aldım ama ayrı alınca da fiyatı aynı galiba bir bak istersen emsandan aldım 300 TL idi sanırım. İnternet sitesinde benimkinden kalmamış ama mağazasında vardı Emsan Manyas 32 Parça Kahvaltı Takımı - Emsan