- 27 Kasım 2019
- 314
- 115
- Konu Sahibi Birnazenin
Bana uygun fiyatlı kahvaltı takımı öneriniz var mı ? Çeyiz alışverişi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de farklı ürün alıp tamamlayabilirsin harika şeyler geliyorBana uygun fiyatlı kahvaltı takımı öneriniz var mı ? Çeyiz alışverişi için
Ya küçük kaseler falan geliyor bi de çay bardağı,şekerlik,ekmeklik falan ayrı alıp takım yapabilirsiniz demek istemiştim.Evet bende beğeniyorum oradan aldığım şeyler çok . Ama kahvaltı takımı hiç gelmedi 6 kişilik arıyorum . Genelde yemek takımı geliyor
Ben yeni aldım canım daha. Komple çeyiz seti olarak aldım ama ayrı alınca da fiyatı aynı galiba bir bak istersen emsandan aldım 300 TL idi sanırım. İnternet sitesinde benimkinden kalmamış ama mağazasında vardı Emsan Manyas 32 Parça Kahvaltı Takımı - EmsanBana uygun fiyatlı kahvaltı takımı öneriniz var mı ? Çeyiz alışverişi için
Bana uygun fiyatlı kahvaltı takımı öneriniz var mı ? Çeyiz alışverişi için
Aldım 350 emsan MarbellaBen yeni aldım canım daha. Komple çeyiz seti olarak aldım ama ayrı alınca da fiyatı aynı galiba bir bak istersen emsandan aldım 300 TL idi sanırım. İnternet sitesinde benimkinden kalmamış ama mağazasında vardı Emsan Manyas 32 Parça Kahvaltı Takımı - Emsan