Ben en çok Bernardo'yu beğeniyordum, çeyiz setimi oradan aldım. En son kahvaltı takımı bakıyordum, döndüm dolaştım yine Bernardo'dan aldım :)) Ben henüz kullanmadım ama ablama da herşeyi oradan almıştık, gayet memnun.
Ben en çok Bernardo'yu beğeniyordum, çeyiz setimi oradan aldım. En son kahvaltı takımı bakıyordum, döndüm dolaştım yine Bernardo'dan aldım :)) Ben henüz kullanmadım ama ablama da herşeyi oradan almıştık, gayet memnun.
bernardonun parçalarını elde yıkamak gerekiyor diyorlar. Makineye atınca desenleri çıkıyormuş. O yüzden pek sıcak bakamıyorum. Tabaklarıda elimde yıkayacaksam bulaşık makinesine ne gerek var:/
bernardonun parçalarını elde yıkamak gerekiyor diyorlar. Makineye atınca desenleri çıkıyormuş. O yüzden pek sıcak bakamıyorum. Tabaklarıda elimde yıkayacaksam bulaşık makinesine ne gerek var:/
Kendime aldıklarımı henüz kullanmadım haliyle ama ablam yıllardır kullanıyor, hem yemek takımını hem de bardak takımını makinede yıkıyor, hiçbir sıkıntı olmadı. Bazı özellikli parçalarda (pırıltılı ürünler gibi) elde yıkama söz konusu olabilir ama tüm yemek takımı elde yıkanacaksa kimse almaz zaten
Ben daha çok görüntüye önem veriyorum ama annem kaliteye de bakıyordu. Ortak nokta olarak Emsan'da buluştuk ancak Kütahya Porselen de kalite sunuyor, çok şık parçaları da var ama... Kahvaltı takımım aylarca internetten bakıp durduğum Karaca'nın Golf Serisi'ydi.
Emsan'ın yarı saydam ürünleri çok kullanışlı ve şık yemek takımı olarak.
Şimdiden güle güle kullanın