Kahvaltı takımı önerisi?

çok güzeller ama çok pahalı yaaa kızlar... ben de indirimi bekliycem acelem yok yaza kadar beklerim :) En çok bu sindi içime sanırım...

çok güzeller ama çok pahalı yaaa kızlar... ben de indirimi bekliycem acelem yok yaza kadar beklerim :) En çok bu sindi içime sanırım...

Biraz pahalı ama her ay indirimleri takip et çünkü her ay bi ürün %30 indirime giriyor. Gerçi ben kaya mayayı 6 aydır bekliyorum hala indirime girmedi

çok sinir oldummm, ama bekliycem indirimleri, yılbaşı anneler günü sevgililer günü vs bi sürü indirim olur diyorum...

canım ben aldım kahvaltılıkları. zaten bulunduğum yerde porland da yok internete indirimi dahil etmemişler...

canım ben aldım kahvaltılıkları. zaten bulunduğum yerde porland da yok internete indirimi dahil etmemişler...

canım senin kahvaltılıkların evim.net te indirimde yine.ben de onlardan kahvaltı takımı yapayım diye düşünüyorum çok hoşuma gitti. tabaklarının büyüklükleri nasıl? standart pasta tabağı büyüklüğünde mi? 24cm dio tabaklar için, normal servis tabakları da 27 cm oluyo ya zaten sanki küçük değilmiştir gibi geldi ama sana sorayım yine de dedim.ben küçük tabakta kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum da bi de yumurtalıkları bernardodan ayrıca almıştın sanırım, onlar ne kadardı?

canım bernardonunkileri bir alana bir bedavadan yararlanarak almıştım, hala var o kampanya sanırım. fiyatını unuttum yalanı yok.
tabaklar ne çok büyük ne de çok küçük. bence normal bi insan için gaaayet iyi büyüklükte. ben şekerlik-reçellik takımının kapaklı olanından almıştım. Onlar da beklediğimden büyük çıktı hatta. Ben beğendim, sevgilim de beğendi, onun beğeneceğini ummamıştım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…