Kütahya porseleninki ve scaffernki hoşuma gitti canım
porland'ın armelle serisini gördükten sonra hepsini unuttum
Porland Porselen Eviniz iin Porselen rnler ARMELLE
çok güzeller ama çok pahalı yaaa kızlar... ben de indirimi bekliycem acelem yok yaza kadar beklerim :) En çok bu sindi içime sanırım...
porland'ın armelle serisini gördükten sonra hepsini unuttum
Porland Porselen Eviniz iin Porselen rnler ARMELLE
2 günle mi kaçırdık yni şimdiben de gidip bakıcaktım birazdan, çok üzüldüm yaaaa:84:
çok sinir oldummm, ama bekliycem indirimleri, yılbaşı anneler günü sevgililer günü vs bi sürü indirim olur diyorum...
canım ben aldım kahvaltılıkları. zaten bulunduğum yerde porland da yokinternete indirimi dahil etmemişler...
canım ben aldım kahvaltılıkları. zaten bulunduğum yerde porland da yokinternete indirimi dahil etmemişler...
canım senin kahvaltılıkların evim.net te indirimde yine.ben de onlardan kahvaltı takımı yapayım diye düşünüyorum çok hoşuma gitti. tabaklarının büyüklükleri nasıl? standart pasta tabağı büyüklüğünde mi? 24cm dio tabaklar için, normal servis tabakları da 27 cm oluyo ya zaten sanki küçük değilmiştir gibi geldi ama sana sorayım yine de dedim.ben küçük tabakta kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum dabi de yumurtalıkları bernardodan ayrıca almıştın sanırım, onlar ne kadardı?
Schafer en iyisi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?