• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvaltı takımı oluşturma

cikolata_delisi

dönüşüm zamanındayım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
2.407
314
373
düne kadar hangi kahvaltı takımını alsam diye düşünürken şu anda kahvaltı takımlarının çok parçası olduğunu düşünüyorum. kendiş kahvalttı takımımı kendim oluşturmak şuandaki düşüncem. var mıdır aranızda kendisi olşutran yada oluşturmayı düşünen paylaşalım nasıl oluşturulur ne gereklidir bunun içino_O:KK58:

düne kadar hangi kahvaltı takımını alsam diye düşünürken şu anda kahvaltı takımlarının çok parçası olduğunu düşünüyorum. kendiş kahvalttı takımımı kendim oluşturmak şuandaki düşüncem. var mıdır aranızda kendisi olşutran yada oluşturmayı düşünen paylaşalım nasıl oluşturulur ne gereklidir bunun içino_O:KK58:
Benim bi arkadaşım oluşturdu 50 liraya falan yapmış.

Merhaba ,

Bende kendim parça parça alarak oluşturmayı planlıyorum. Porland ın Kaya & Maya serisi hem romantik hem de sempatik.

Kadınlar gününde ve anneler gününde %50 indirimleri oluyor , birisini denk getirerek kaliteli ve uygun fiyata almak istiyorum.

Sen de şimdiden iyi günlerde kullan :)

bende kahvaltı takımını kendim oluşturmayı planlıyorum :) çünkü bir takım alırsam kullanamayacağımı biliyorum.mesela porselen çaydanlık (denedim çok ağır ve su çok çabuk kaynayıp çok çabuk soğuyor). porselen fincanlar.. alışkın olmayınca kendımde dahil evime gelen kimse bu fincanlarda içmek istemeyecektir :) tanesi 2.75 servis tabakları var her renkte bunlardan almayı düşünüyorum beğendiğim bi renk ve reçellik zeytinlik küçük tabaklar bi sürü her yerde bulunuyor daha az bütçeyle çok daha fazla parçalı bi kahvaltılık oluşturulabilir :)

Kesinlikle çok daha iyi olur. Ben de birçok parçası kırılan kahvaltı takımımı bu şekilde yenilemek istiyorum. 6lı pasta servis tabakları var şu an aklımda çok cici oluyorlar ama diğer parçalarla nasıl takım haline gelir takipteyim...

Hepinizin fikirleri de çok hoş pasta tabakları oldukça iyi bir fikir bende renkli kahvaltı takımından yanayım porlandın sarı beyaz pasta tabaklarını buldum çok cici ama nasıl kombin etceğimi bilemedim bi beyaz zeytinliğim var s şeklinde reçellik minik minik hoş olabilir

Kesinlikle en doğrusu.

Ben almışım ama kullanamıyorum. 22 tane haşlanmış yumurtalık var ama kahvaltıya gelen misafire yumurta haşlamam, daha özdl yumurta çeşitler yaparım. Fincanlar dolapta yer kaplıyor, demlik sofraya bile gelmiyor..

Alınması fuzuli!

Ben paşabahçeden takım yapmıştım. Tabakları yemek takımımdan kullanıyorum. Ortaya reçellik zeytinlik vs gibi parçaları oradan aldım, bir arkadaşım da porland ın beyaz serisinden aldı her şeye uyduruyor. Birlikte almıştık zaten gezerken. En güzeli öyle..

Ben de kendim oluşturmayı planlıyorum eğer yapabilirsem.. Porselen demlik oldum olası sevmem porselen çay bardağında çay içmekten de hoşlanmam.. Yumurtayı zaten sevmem ama yapcak olsam bile yumurtalığı kullanacağımı da sanmıyorum.. Bir de bazılarında sütlük falan oluyor ki bana göre o da en az diğerleri kadar gereksiz.. Bu doğrultuda en iyisi kendim oluşturmak ama ne alınır ne lazım bilemiyorum.. Yapan arkadaşlar varsa örnek olarak atsa yardımcı olsa ne iyi olur :)

Bende kendim oluşturmayı planlıyorum. Bu sebeple sette kahvaltı takımı yerine baska bişeyler aldım . :KK54:
Benim aklımdaki olan bu belki başkalarına fikir olur. Çaya gelenlere de kullanılabilir hem

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-23-21-07-51.png
    Screenshot_2016-01-23-21-07-51.png
    134,7 KB · Görüntüleme: 214
  • Screenshot_2016-01-23-21-08-41.png
    Screenshot_2016-01-23-21-08-41.png
    93,1 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_2016-01-23-21-09-44.png
    Screenshot_2016-01-23-21-09-44.png
    193,9 KB · Görüntüleme: 201
Gibi gibi... :) ben mor ve beyazdan oluşturmayı planlıyorum :KK48:

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-24-09-39-20.png
    Screenshot_2016-01-24-09-39-20.png
    151,9 KB · Görüntüleme: 219
  • Screenshot_2016-01-24-09-37-04.png
    Screenshot_2016-01-24-09-37-04.png
    153,3 KB · Görüntüleme: 208
  • Screenshot_2016-01-24-09-36-39.png
    Screenshot_2016-01-24-09-36-39.png
    112,2 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleme:
Kahvalti takimlarinin gerekli parcalari az gereksizleri cok.
Servis tabaklari genelede kucuk oluyor
O yuzden ben beyaz porselen saklama kaplari servis gerecleri aldim. Hem misafire kullanabilirim hem yemek takimina ilave edebilirim. Istedigim cay bardagi ve masa ortusu ile renklendirebilirim.

Back