• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı sorunsalı

Kmkmkm

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
290
68
18
33
Kızlar :-(
Benim kendimce bu aralar büyük bir sorunum var
Hiç kahvaltı yapamıyorum
Aslında taa lise dönemlerinden beridir böyleydim ama bu aralar kafama çok takıyorum

Kpss hazırlanıyorum evde ve sabah 8 gibi uyanıyorum uyanıyorum.Bir iki lokma tek atabiliyorum ağzıma.Ne peynir ne reçel ne yumurta canım hiçbirini istemiyor.Yemek tarzında şeyler varsa arada onları ısıtıp yiiorum bazen ama genelde aç aç oturuyorum derse ve konsantre olamıyorum
Eşim ikindi vakti 2 3 gibi geliyor o yanımda olunca biraz iştahım açılıyor yemek yiiyorum .Gerçi çoğu zaman zorla yediriyor bana : )

Yani kızlar demem o ki kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.Ne yapsam da iştahımı açsam sabahları.

52 kiloyum ve kilo da almak istiyorum. 57 falan olmak istiyorum :-(
Doktora gittim bunlar için kaç sefer vitamin iştah açıcı vs verdiler pek etkilisini görmedim
En son parmaton öneren oldu almadım henüz :-(
ilaçlara para vermekten sıkıldım

Kızlar :-(
Benim kendimce bu aralar büyük bir sorunum var
Hiç kahvaltı yapamıyorum
Aslında taa lise dönemlerinden beridir böyleydim ama bu aralar kafama çok takıyorum

Kpss hazırlanıyorum evde ve sabah 8 gibi uyanıyorum uyanıyorum.Bir iki lokma tek atabiliyorum ağzıma.Ne peynir ne reçel ne yumurta canım hiçbirini istemiyor.Yemek tarzında şeyler varsa arada onları ısıtıp yiiorum bazen ama genelde aç aç oturuyorum derse ve konsantre olamıyorum
Eşim ikindi vakti 2 3 gibi geliyor o yanımda olunca biraz iştahım açılıyor yemek yiiyorum .Gerçi çoğu zaman zorla yediriyor bana : )

Yani kızlar demem o ki kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.Ne yapsam da iştahımı açsam sabahları.

52 kiloyum ve kilo da almak istiyorum. 57 falan olmak istiyorum :-(
Doktora gittim bunlar için kaç sefer vitamin iştah açıcı vs verdiler pek etkilisini görmedim
En son parmaton öneren oldu almadım henüz :-(
ilaçlara para vermekten sıkıldım

kalkınca bi 15 dakka dışarıda yürüyüş yapıp gelsen, yaparsın.
benim öyle iştahım açılıyo.

Biliyorum çok alakasız ama sorunsal ne demek yahu, bunu da bu bir derdim var sayfasında görüyorum, her tarafımızı kuşatmış bir ek, ulusal, duygusal falan ama sorun kelimesi anlatıyorken bir de buna işlevi olmayan bir ek eklemek anlamı boğuyor resmen.

Sorununa geçersek aynı sorun bende de var, ama benimki uykudan feragat edip yiyememe? Seninki de kpss'ye hazırlandığın için stres yapıyor olabilir misin acaba, diğer yememleri de eşim zorla yediyor demişsin çünkü?

Hmm deneyeyim canım teşekkürler :)

ben de 52den 58e çıktım kahvaltı düzenim oturunca.
kalkınca hemen evi havalandırıp bi müzik açıyorum.
iştahım gelmezse bi balkona çıkıyorum ya da dışarı bakkala gidiyorum.
bi de sevdiğim bi menü yapıyorum her sabah, oh miss..
tavsiye ederim canım ;)

Biliyorum çok alakasız ama sorunsal ne demek yahu, bunu da bu bir derdim var sayfasında görüyorum, her tarafımızı kuşatmış bir ek, ulusal, duygusal falan ama sorun kelimesi anlatıyorken bir de buna işlevi olmayan bir ek eklemek anlamı boğuyor resmen.

Sorununa geçersek aynı sorun bende de var, ama benimki uykudan feragat edip yiyememe? Seninki de kpss'ye hazırlandığın için stres yapıyor olabilir misin acaba, diğer yememleri de eşim zorla yediyor demişsin çünkü?
İnanır mısınız ben de burda sürekli göre göre öyle yazıvermişim .Göz alışkanlığı olsa gerek düzelteyim iyisi mi :-)
Stres çok var ben de bu sene 3.girişim olacak
Ve bazen çok sıkılıyorum
Farkındayım bu durum da iştahımı kapatıyor

6 .30 da kalkış kahvaltı hazırlanır herkes yedirilir .
8.15 çocuk okula birakılır .
Eve dönüş .temizlik duzen vs ....Yemek yoksa yemrk yapilir .11 de acıkılır öküz gibi yenir birde 4 te öküz gibi yenir .:KK70:
Yemek faslı bitmistir bana .
Fit kalınır.
Acıkmasam bende hicbisey yemem .

tavsiye ederim canım 
Maşallah enerjinize
Benim gözlerimden uyku akıyor
Ders çalışacağimi biliyorum ya kendimi uykulu hissediyorum psikolojikmen :)
Deneyeceğim söylediklerinizi :)

İnanır mısınız ben de burda sürekli göre göre öyle yazıvermişim .Göz alışkanlığı olsa gerek düzelteyim iyisi mi :-)
Stres çok var ben de bu sene 3.girişim olacak
Ve bazen çok sıkılıyorum
Farkındayım bu durum da iştahımı kapatıyor

Tövbe yarabbim de millet stres altındayken kilo verir, yemek yiyemez ben kpss'ye hazırlanırken stresten 20 kilo almıştım, hala da veremedim yahu.Sen büyüksün Allahım.

6 .30 da kalkış kahvaltı hazırlanır herkes yedirilir .
8.15 çocuk okula birakılır .
Eve dönüş .temizlik duzen vs ....Yemek yoksa yemrk yapilir .11 de acıkılır öküz gibi yenir birde 4 te öküz gibi yenir .:KK70:
Yemek faslı bitmistir bana .
Fit kalınır.
Acıkmasam bende hicbisey yemem .
Valla ben günde 3 4 öğün dediğiniz gibi yemek istiyorum
Darısı başıma :-)

Benim kahvaltım rutindir, yani malzemeler hep aynıdır. biraz peynir, 2 yumurta, biraz sebze, şekersiz kahve ve biraz kuruyemiş. O sebeple benimkisi keyif kahvaltısı değil de görev gibi yani :D O kahvaltı bitecek yani, her gün aynı. E sabahın 7'sinde bayıla bayıla yiyemiyorum tabi ama yemezsem akşama kadar açlıktan ölürüm. Ve dışarıda yeme huyum yoktur, akşama kadar da başka bir şey yemem işte böyle. O nedenle bir rutin oturtun diyorum.

tavsiye ederim canım :KK66:
Maşallah enerjinize :)
Benim gözlerimden uyku akıyor Ders çalışacağimi biliyorum ya kendimi uykulu hissediyorum psikolojikmen
:)

Benim kahvaltım rutindir, yani malzemeler hep aynıdır. biraz peynir, 2 yumurta, biraz sebze, şekersiz kahve ve biraz kuruyemiş. O sebeple benimkisi keyif kahvaltısı değil de görev gibi yani :KK70: O kahvaltı bitecek yani, her gün aynı. E sabahın 7'sinde bayıla bayıla yiyemiyorum tabi ama yemezsem akşama kadar açlıktan ölürüm. Ve dışarıda yeme huyum yoktur, akşama kadar da başka bir şey yemem işte böyle. O nedenle bir rutin oturtun diyorum.
Aynen canım mecburum deyip zorluyorum kendimi
Ama keyiften de kahvaltı yapmak isterim açıkçası :)

Siz kahvaltilik tarzi yiyecekleri sevmiyorsunuzbenim anladigim ilgincmis cunku bunu genelde cocuklar yapar:KK48:

O degil de soyle farkli kahvalti ornekleri gelse de biz de nasiplensek her sabah imanim gevriyor vallahi:KK70:

Back