- Konu Sahibi perininkizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki acik. Ama yenekteyiz kafar acimasiz olmasinEleştiriye açık mısın iyi veya kötü? Ona göre yorum yapacağım.
Amin. TesekkurlerGayet güzel rabbim olmayanlara da versin
Her ikisini de severimelinize sağlık. ama bence bu zevk ve renk meselesi. mesela ben tahta servislerden öldür allah hoşlanmıyorum yemek düzeninde. şarap vs içerken peynir için olabilir ama kahvaltı yada yemek, cıks.
ben porselenciyim..
siz bu tip servisleri seviyorsanız o başka.
yine de fazla ahşap. ben olsam renkli cam yada porselen ile araya birkaç dokunuş atardım.
Hahahah... dur geliyorum. Kızın karnını doyurayım bi.Tabi ki acik. Ama yenekteyiz kafar acimasiz olmasin![]()
Amin. Tesekkurler
Her ikisini de severim![]()
Yesil seviyorumEllerine sağlık. Pankeklerin üstünde maydonoz ne alaka dedim ben sadece
Bekliyorum simdi sen cok dananimli gelirsin ben de hazirlik yapayimHahahah... dur geliyorum. Kızın karnını doyurayım bi.
Ben rengi yesilliklerle yapmayiyeterli buldum. Baska bir sofrada deneyebilrim senin renklerinitekrar elinize sağlık :) dediğim gibi tamamen zevkler-renkler mevzuu aslında. ben tek tip şeylerden sıkılıyorum. hep çeşitlilik arıyorum. tabakları bile uyumlu ama farklı desenlerde kullanmayı severim mesela. bikaç değişik parça ile renk katmak güzel olabilirdi, hazır havalar da güzelken.
neşeli sofralarınız olsun :)Ben rengi yesilliklerle yapmayiyeterli buldum. Baska bir sofrada deneyebilrim senin renklerini![]()
Yok ya, sade, sakin, normal geldim. Telefondayken fazla detaya giremiyorum ya, hep yanlış yazıyorum diye kısa kestimYesil seviyorum
Bekliyorum simdi sen cok dananimli gelirsin ben de hazirlik yapayim![]()
Öncelikle biraz fazla gösteriş olmuş sanki.
astrojurnal arkadaşın da dediği gibi, porselen önerilir.
Ama sade, düz, beyaz değil. Hafif abartısız deseni olabilir kenarında. Gözü de rahatsız etmeyecek şekilde.
Bambu biraz şeyi anımsatıyor bana göre, piknik havası, yeşilliklerin üzerinde. Şöyle bakınca doyurucu gelmiyor tabaktakiler, ne kadar çok olursa olsun. Kücük tabak daha doyurucu olur. Görsele bakınca, çok dağınık duruyor porsiyonlar, öyle lap diye koyma değil de, mesela atıyorum, domatesler kesildiğinde sıra sıra koyulabilir, peynirler aynı şekilde, krep ortadan ikiye veyahut 4e bölünebilir, yıldız şeklinde dizilebilir, sivri kısımları dışarı bakarak. Zeytinler daha ufak bir tabağa/ kaseye alınabilir. Krebin üstündeki maydanoz rahatsız edici değil, çünkü pekâlâ peynir, yumurta vs ile de yenilebilir şekerli yapılmadığında. Ezme/ salata çeşitlerini yuvarlak bölmeli tabağa alıp, peynirleri ayrı ayrı tabağa koyabilirdin. Ya da o şekilde kalsa bile, araya farklı birşey konulabilirdi, mesela, salam, peynir, sucuk, peynir, ya da salatalık, domates gibi, tek renk olmazdı.
Ama ister misafir, ister yalnız eşinle, yer sofrasını birşeye değişmem![]()
Patlucanin arasina peynir koyunca yemefikleri icin oyle bir secenegim olamazdi. Domatesleri de isyeyen soslasin diye bi kenarda zeytin yagi pul biber ve kekik vardi.ben olsam patlıcanları ince uzun keser, kızartır, arasına peynir (yumuşak cinsten) sarar, kürdanla tutturur öyle bir servis yapardım misal..
domatesleri 2ye veya 4e böler (büyüklüğüne göre) üzerine biraz zeytinyağı ve kekik gezdirirdim.
misafir umduğunu değil bulduğunu felsefesine inanırım :)Patlucanin arasina peynir koyunca yemefikleri icin oyle bir secenegim olamazdi. Domatesleri de isyeyen soslasin diye bi kenarda zeytin yagi pul biber ve kekik vardi.
Tesekkurler yorum icin![]()
Eee tatlım, olanı var olmayanı var bulanı var bulmayani var yiyeni var yemeyeni varNasil buldunuz?![]()