Kahvaltı Masam

oy oy oy oy oy yemin ederim gece saat 1:25 ve karnım acıktı=)ellerine sağlık benim için kahvaltı çok önemlidir mutlaka yaparız kahvaltımızı zaten yapmak zorundayız kızım var çünkü öyle peynir zeytin bilmem nede kesmiyo bizi ya çok abartıyoruz biz her sabah aslında çokta sağlıklı değil ama napim seviyorum ille yanına bişeyler yapıcam hiç üşenmem bide keyif adamıyım ben napim=)sizede belliki afiyet olmuş =)allahım ağzınızın tadını bozmasın güzelim=)=)

valla yemekteyiz programindakiler görsün bencede utansinlar kimisi halinden :)

cok güzel olmus canim bayildimmmmmmm

o masada agirlanmak kadar güzeli yoktur bence

Aminnnn casmincimm güzel dileklerin için çok saolasınn..
Ne güzel işte her sabah düzenli kahvaltı yapıyorsunuzz...
Bizde işte böyle hafta bir oluyor anca:1no2:
Eşim kalkar kalmaz yapmıyor bende tek başıma yemek istemiyorumm...
Öyle geçiştiriyoruzz işte...
Ohhh sizede afiyet bak şeker olsunn...
Öpüyorumm...:1hug:

Ellerine sağlık tatlım hepsi çok güzel keşke birde kuş bakışı çekseydin daha ne olurdu

canım ellerine sağlık çok güzel duruyor masa oradaki kekte çok süper görünüyorr cokacimcoook

Teşekkür ederim kızlarr evet biraz uzak olduğu için tam belli olmuyor masadakilerr....
Öylesine çektiğim resimlerdi zatenn sonradan aklıma geldi buraya eklemekk...
Bir dahaki sefere yakın çekimler yapıp öyle eklerim.........
Çok saolunnnn.....

bayılırım kahvaltıya. seninde maşallahın var. sofran süper olmuş. ağzımın sular aktı valla delikafadulden

ellerine sağlık gerçekten de çok hoş görünüyoryerimseniben

masa çok güzel görünüyo
kahvaltı takımlarımızda aynı
hatta kaşık çatal bile benziyo benimkilerde pembeli zemuszemus

masa çok güzel görünüyo
kahvaltı takımlarımızda aynı
hatta kaşık çatal bile benziyo benimkilerde pembeli zemuszemus

Saol eccem...
Aaa öylemii ne güzel çok severek almıştım bende umarım sende böyle güzel günlerinde kullanırsınn inş..

çok güzel görünüyor özellikle renk konusunda çok başarılısınız insanın yedikçe yiyesi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…