Saç Rengi ve Saç Boyama Kahretsin berbat oldu saçlarım aynaya bakmak istemiyorum :(

evet garip bir renk yani oturmamış bi renk
ama ben olsam fönle falan idare edip
3 ay sonra baska kuaföre bunun üzerine röfle attırırdım
çünkü röfle birkac defa attırdıkça güzelleşiyo.
yani daha kolay bi çözüm yolu da var
orta kumrala boyamak ama ozaman da uzun süre sacını sarı yapamazsınfisfisfis

senağlama senağlama senağlama
abartmıyoum kuşum yaa mahvoldu saçlarım.Adama gölge yap dedim ne hale getirdi.Haram olsun aldığı para.Şimdi boyatamıyorumda yıpranacak diye.Bu hafta sonu da tatile çıkacağım bu berbat saçlarla nasıl gideceğim yaa.Saçlarımı hiç salık bırakamayacağım resim bile çekinemeyeceğim bu saçlarım yüzünden...

anladığım kadarıyla dipleri açık uçları koyu olmuş.sengözlerimebaksanab

çokta dert etme dibindeki renk açık sarımtrak olduysa ya git kuaförüne uçlara röfle attır ki doğal bi görünüm olsun yada git açık kumral boyalar var kutu ondan al kendin boya başka çaren yok.geçmiş olsun. kolay gelsin

ya canım neden yaptırdığın adama gidip göstermiyorsun.Hem deki her gören nebiçim olmuş saçın dediler falan de bak o zaman adı kötüye çıkmasın diye nasıl ilgilenir.
ben olsam tatile çıkmadan giderim 1 gününü alır günlerce bu kadar üzülmektense bak sen git ona beni dinle yani yanında olsam
ben elinden tutup zorla götürecem valla
hiç gölgeyle ilgisi yok saçının beni dinle.

canım,git kuaföre bu rengin çiğliğini aldır. küllü bir cila yani lumineks sürsün saçına.
o saçı da ,yıpratmaz. o çiğliği alır....

Hayatım haklısın bende gitmeyi düşünüyorum ama iki korkum var
1.saçım bir işlem daha görürse çok yıpranırmı?
2.Bu adam baksana beceriksizin tekiymiş saçımı daha beter etmesin.
Bunun üstüne ne yaptırabilirim ki?

Zannetmiyorum canım bu sefer oturtur reng,. bazen ilk geçiş aşamlarında röflede bile olsa oluyor, bu tür kötü sonuçlar sanırsam cila atarak düzeltir.Bir açma işlemi olmayacağından
ilki kadar yıpranmaz bence bende ertesi günü cila attırmıştım.
Zaten benim ilk röfle için açma işleminde yıpranmış
bazı yerleri saçımın
daha doğrusu yıpranma değilde ölmüş saçımın o açık kısımları lastik gibi sünüyordu , kuaförüm
onları hep dipten biraz uzun kesti.Dua et önleri öldürmemiş dedi. ama bir iki tane var onlarıda aldıracam.

selam geciyordum gördüm topiciginizi bir kuaför olarak.resimden anladığım kadarıyla dip rengi ile gölge renklerini karıştırmış..cünkü gölge paketlerini cok atmış renkler karışmış..eğer iyi bir muessese ise bu sacı düzeltmesi gerekir..sakın kendin alıp boyama daha kötü yapabilirsin.lütfen kuaföre yeniden git ve tek renk yapsın ..bir kac ton koyusu..zaten tatile gidiyormuşsun.denizde renk atacaktır ..ve sanıyorum o zaman sacın istedigin gibi olacak ..moralinizi bozmayın..neticede sac sizin yine uzar yine eski haline gelir allah başka şey vermesin bütün derdiniz bu olsun

ne kadar tecrübesizmiş gerçekten ya. röfle neresinde bu saçın anlamadım ben.
ama sıkma canını. tecrübe edindi işte bi daha daha dikkatli olursun ama bence de o kuaföre geri git.okypete nin dediği ciladan sürsün.

gerçi bu kuaförün o ciladan haberi var mıdır o da ayrı mesela ama şansını bi dene.sonra da bi müddet saçlarınla oynama. haftada bir maske, bakım falan yap kendine gelsin

valla yoldan gecen kuaför oluyo heralde..dün halamın kaşlarını aldırdık hemen girdik bi kuaföre kadın çok iyi alıyorum dedii ,yeminle ben daha güzel alırım birini kavisli ince yaptı digerini oval yaptı..kadına dedim bak aynı olmadı düzelt diye, hala ısrarla güzel oldu dedii..bide bu kuaförlere begenmessen hayatta anlatamassın... kötü olana hayatta kötü demesler..benim kuaför maceralarım hayatta bitmes..bide aklıma gelmişken saçın uclarından al derim bi karış keserlerr...valllaaa becerebilsem kendim kescem saçlarımı

1 ay sonra felan tekrar boyatsan olmazmıki,bence evde karşına aynayı alıp biraz saçlarınla oyna yani modelini felan değiştir bişeyler yapmaya çalış belki gözüne hoş gelebilir bir süreden sonra :)

bende ilk röflemde beğenmedim üstüne cila attılar yine pek olmadı. ama şimdi rengi oturdu. şu an beğeniyorum saclarımı

benimde benzer bi olay başıma gelmişti... hemen ertesi gün gidip aynı kuaföre kahveye boyattım... arkasından da tatile gitmiştim... deniz suyuyla reng biraz açılmıştı, güzel olmuştu.. bence sende biraz koyu bir tona boyat.. işe yarıyor....

Arkadaslar bende yaptım bi hata sormayın saclarım siyahtı ama diplerden 4_5 cm kendı sacım(kahverengi) çıkmıştı. Sabunla yıkadım bı kac hafta ama nafile fayda etmedi. uzun suredır siyah kullanıyordum. Sonra acıcı alıp uyguladım sacıma saçlarımın bir kısmı turuncu oldu diger geri kalan tarafları siyah kaldı.. Bugunde gıdip kahverengi boya alıp boyadım. şimdi kahverengi degilde daha cok siyahmıs gibi gorunuyor saclarım.. napıcam bilmiıorum sanırım bu siyahtan kurtuluşum olmayacak :sinifsinif:

bende benzer bir durumu iki yıl önce yaşadığım için neler yaşadığını tahmin edebiliyorum....
gittiğim kuaför ağzı laf yapan,kaçın kurrası olduğu belli olmayan ama,işiyle alakası olmayan biri çıkmıştı,
yaşadığım yerede yeni olduğum için o zaman ,kanmıştım,
platin istedim,afedersiniz b.. sarısıs bir renk çıktı ortaya,haftalarca kafamda şapkayla gezmiştim o yaz...
düşünün rezilliği....birde çok çok açıldığı için üzerine koyu tonlar bile tam kapatmıyordu...
sizde biraz bekleyin,kurtarıcı küllü kumral veya kahve tonlarından biriyle boyayın bence.....bir dahada o kuaföre düzelttirmek içinde olsa gitmeyin...röfleden anladığı buysa,saçınızı yakabilir,allah korusun....

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. O kuaför bozuntusuna tekrar gidecektim ama ilaydacem'in dediği gibi röfleden anladığı buysa iyice rezil eder saçımı diye korktum. Dün tekrar yıkadım saçımı rengi biraz açıldı sabahta düzleştirdim azıcıkta olsa birşeye benzedi. Buna şükür. Bir süre böyle idare etmeye karar verdim. Birde saçlarımdan olmayayım durup dururken. Hiç olmazsa kökü bende şuan o gerizakalıya birdaha gidersem kökü falan kalmayacak saçlarımın. Tatilde deniz havuz güneş rengi zaten akacak geldiğimde beğenmemiş olursam kendi kuaförüme gider yaptırırım. Ama artık benim için kuaförler bitmiştir. Bundan sonra kendim boyayacağım kendim keseceğim. Hem para veriyoruz hem rezil oluyoruz. Benim için zor bir tecrübe oldu.
Kızlar siz siz olun bilmediğiniz kuaföre sakın gitmeyin bir şekilde insanın aklını çeliyorlar ben kandım ama siz kanmayın :gitme: :gitme:

geçmiş olsun canım en doğru kararı vermişsin dediğin gibi adamın gölgeden anladığı buysa düzeltmesini hiç yapamaz daha da mahveder,saçlarını bile yakar ağzı çok laf yapan herşeyi bildiğini sanan bir kuaför budalasıda benim saçlarımı yaktı sırf 90 lira almak için 2 yıldırda hala düzelmedi saçlarım hala lanetle anarım adını

bi dünya para verdim diyosunn bide üzüldüm valla
keşke kendi kuaföründen şaşmasaydınn abLacım lmaz:
bence git izah et adamlar da anlar yani kendi kuaföründen bahsediyorumm
açık açık söle abLacım başka şansın yok:1no2:

canım bence şu anda bu moral bozukluğuyla sakın gidip de koyu bi boya alıp kendin boyama, çok pişman olursun..ya biraz bekle ve renk oturunca ne yapacağına karar ver ya o kuaföre artık gitmem diyorsan kuyruğunu kıstır ve eski kuaförüne gidip düzelttir ya da evde bişi yapıcaksan bile kumral gibi bi renk al ve boya..ama dikkat et küllü bişi olmasın yoksa saçların yeşerir bu kadar orialden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…