Saç Rengi ve Saç Boyama Kahretsin berbat oldu saçlarım aynaya bakmak istemiyorum :(

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Selam kızlar.
Herzaman gittiğim bir kuaför vardı yine ona gidip gölge yaptıracaktım.Kardeşimin saçını kestirmeye başka bir kuaföre gitmiştik kuaför gayet güzeldi.Loreal standı kurmuş boyayı falan tamamen lorealle yapıyormuş.Bana dedi ki gel ben yapayım saçların hiç yıpranmaz falan diye aklımı çeldi.Aptallığıma doymayayım kandım adama senağlamasenağlama nasıl istediğimi anlattım hatta resim gösterdim tamam anladım çok güzel olacak fln dedi.Yaptı ama rengi çok kötü oldu saçlarımın senağlama orda söyledim olmadı diye üstüne cila attı yine beğenmediğimi söyledim aaa olurmu çok güzel falan dedi.Zaten artık yapacak birşeyde kalmamıştı.Fönlüyken biraz birşeye benziyordu bari.Bir yıkadım iyice sapsarı oldu kafam.Ve neredeyse bütün renkler aynı gölge gibi değil yani.Aynaya bakmak bile istemiyorum.Ne yapacağım ben şimdi kızlar yaa.Bir dünya da para verdim.
Ne olur birşey söyleyin ne yapabilirim bu saça.Tekrar kendi kuaförüme gidip düzelttirmeye çalışsam kuaförüme ayıp olacak bak başka yere gitmiş bize düzelttiriyor diyecekler hemde saçlarım yanacak.Çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyoruuummm senağlama

Gidip de bir dünya para verdiğin kuaför bozuntusana git
bi güsel haşla o sacına istemediğin renge boyayanı.
ve tekrar koyu kahve gibi birseye boyat para neyim dee verme sakın!
olmadı git koyu kahve al kendin boya o kadar cok rahatsız oluyorsan canım
ah bu kuaförlerrr
sinir ediyolar insanı
artık sac kestirmiom ben zaten kararlıyım

saclarının resmini koyabilir misin?
röfle de şöyle bir olay var,gerçekten yıkandıkça güzelleşiyor ve doğallaşıyor,ilk çok çiğ durabiliyor
gölge istemişsin sanırım yogun atmış röfle gibi olmuş
ters röfle yaptırıp aralara koyu paketler attırarak gölgeye çevirebilirsin.
sarının tonu tam olarak nasıl?

canım hiç oynama bence saçlarınla bende açtırdım saçlarımı koyu kahveden aralarda kızıllıklar vardı sapsarı bişey çıktı ortaya turuncu gibi üzerine iki defa cila attılar toplasın diye innaılmaz yıpranmıştı saçlarım hangi kuaföre gitsem bekle dediler yapıcak bişey yok bikaç aya o kadar güzel bi tonu oldu ki saçımın kaç ay öyle kullandım hiç boyamadım. gerçi şimdi de saçlarım berbat bi halde ama :sinifsinif:

Kızlar şuan makinam yanımda değil yarın resmini koyarım.Diplerinde hafif kızıllıkta var uçlarla dipler tam tutmuyor senağlama

kuaföre git beğenmediğini söyle parayı almak için yapmıcakları atmıcakları takla yok .
şikayetini dile getir canım ben olsam öyle yaprdım

Bu fikir iyiymiş.Öyle koyu paket atıyor mu ki kuaförler?

kuaföre git beğenmediğini söyle parayı almak için yapmıcakları atmıcakları takla yok .
şikayetini dile getir canım ben olsam öyle yaprdım

Canım o kuaför bozuntusuna gidip bunu düzelt diye hayatta demem daha da berbat eder bırakır saçımı.Hatta mümkünse onun dükkanının önünden bile geçmem bidaha.Geçersem camını çerçevesini aşağıya indiririm zatenkötükedihüso

şu an herhangi bir işlem maffedebilir saçını bekle biraz bence canım çok yıpranmıştır zaten ama bugün birşey duydum saçtan boya akıtma ile ilgili renk farklılıklarını yok etmek için uygulanan bir işlem tamamen bitkisel boya akıtma işleminden sonra saçların çiğ bir renk alıyormuş daha sonra kumral ya da orta tonlara boyatabiliyormuşsun. ben kendim için araştırıyorum bende kadife kahve yaptım saçlarımı uçlar siyah gibi oldu dipler kızıl bakır gibi garip bir renk.. bir sor araştır istersen onu

canım ben olsam giderdim git tekrar göster yıkadıktan sonra böyle oldu de hatta gitmeden bir daha yıka renk iyice gerçek halini alsın.Ben iki yıkadığımda da göstermiştim kuaföre saçımı.
Para da verme düzeltsin.Halbu ki seni kendi çağırması gerek yıkadıktan sonra çok açılırsa gel demesi gerek
beni öyle çağırmıştı.Bence evde sakın boyama git o adama göster saçını niye böyle bu kuaföeler ya anlamıyorum.İyice biliyom havalarındalar ama ortaya çıkardıkları şey kötü.

bencede git beğenmediğini söyle..zaten türkiyede satıcılarda kuaförlerde böyle..beğenmedim dersin
" aaa çok güzel oldu yakıştı " die bir sürü boş lafla kafanı ütüler..kesin ve net ol git tekrar yaptır hemde parasız ne istiyorsan..zaten sesimizi çıkarmadıkça böyle oluyor hep...benim önceden kuaförümde böyleydi..saçımı boyardı dipleri açık uçları koyu olurdu söylerdim hala yok ışıktan öyle, yok bilmem ne bir sürü zırvalar dururdu kötü yaptıklarını kabullenmezler zaten..bulmacayı çözemeyip bulmacaya bahane bulan insanlar gibi...bence net ol tavrını da koy tekrar yaptır...

sanki bal köpüğü rengine benzemiş..Ama daha açılır rengin yani..zaten başka bi boya için 2 hafta beklemen gerekecek bi bak bakalım yıkadıkçça nasıl oluo

şu haliyle renk çok çiğ duruyor.zaten iyice oturması için 15 gün gerek.
ani bir kararla hareket edip sonradan dahada üzüleceğin şeyler yapma bana kalırsa.
yerinde olsam 2 hafta kadar bekler, eğer gerçekten ortaya çıkan renkten mutlu olmazsam
kahverengiye boyardım saçımı.bir uyarı:saçların simsiyah olsun istemiyorsan
sakın koyu kahve yapma.çünkü ben daha önce bu hatayı yaptım ve çok üzülmüştüm.

Şu an çok güzel görünmese de bir sürekli yıkayarak,renge bu canlılığını kaybettirebilirsin.

Sürekli toplarsın ya da fönlü güzel göründüğünü yazmıştın biraz öyle kullanabilirsin

Çünkü saça arka arkaya işlem gördürtmek çok iyi bir fikir değil.

cnm resimde gerçekten hop durmuyor..fönlü hali nsl bilmiyorum eger güzelse fönlü kullan bi süre..yoksada koyu kumrala boya çünkü akar kumrala döner..

abartiyosun sanmistim ama hakkaten ben evde aciciyle bile bndan guzel renk elde etmistim.
cok tecrubesz olmasi lazim bu hale getirmesi icin.
benden sana tavsiye bakim yap sacina bol bol ve o kufaore gidip goster bak eserine de.
sac bakim yaglarinin rengi biraz koyulttugunu soyleyenlr var bilemiyorum..
biraz bekle ama sakin yeni bi islem yaptirma..
aksin rengi iyice otursun.. sonra caresine bakarsin..
ama bu halini kesinlikle goster o kuafor bozuntusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…