Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GUL MEHABA,BENDE KAHRAMANMARASLIYIM DOGUM OLARAAK AMA KONYADA YASIYORUM ŞIMDI,NESIL MEMLEKETIM YAHU BIR HABER VERIN DONDURMAYI TARHANAYI COK OZLEDIM VALLA,ZEYTINLIK ILCASINA GIDIN BEN YERIME GUZELIM MEMLEKETIMIN KAPLICALARINDAN FAYYDALANMAK İÇİN GIDIN SIFA OLSUN DEMI AMA ORANIN DOGA GUZELLIKLERINE BENDE ESIMDE BAYILIYO MEMLEKETIME GETIRDIM EŞİMİ GEZDIRDIM VALLAHA SEN NASIL BIRAKTIN BOYLE GUZELIM SEHRI DEDI BANA BENDE SENİN İÇİN ASKIMDEDIM::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:kahramanmaraşlı yokmu hemşolerim varsa gelin tanışalım yaw nedesiniz
kuru dolmaya bende bayılıyorum bir koca tencereyi tek başıma yiyebilirim ah maraş ah güzel memleketim benim
SELAM MEHTAPÇIGIM,BENDE K MARAS DOGUMLUYUM KONYADA YASIYORUMM,INAN BURNUMDA TUTUYO MEMLEKETIMIN TARHANA CORBASI,DONDURMASI KALESI,ZEYTINLIK KAPLICALARI OFFFF OFFF CANM HEMSOM OPTUMMBen Keşandayim Memleketimi çok özledim Tüm Maraşlilari Sohbete Bekliyorum.
canım çok sağol misafir olduğun için maraş merkezmi
sılacım ben arada bir uğruyorum ama ozamanda sizler olmuyorsunuz
Link Silinmiştir.
ben k.maraş afşinliyim girlrose sen neresindensin maraşın yani maraşlısın sanırım