• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman Türk Askerleri

ngs2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
726
3
96
Balıkesir
Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerine, akşam saatlerinde yine askerler sevkedildi. Frenkans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı askeri bir aracında eşlik ettiği 20 araçlık konvoyun geçişi sırasında yol güzergahında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Henüz 3 aylık eğitimden sonra sınır ötesi operasyonun gerçekleştirileceği sıfır noktalara sivil minibüslerle nakledilen yaklaşık 200 askerden bazıları, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere el sallayıp, selam verdi. Minibüsteki askerlerin bazılarının ise elleri kınalı olduğu görüldüAnadolu askerin eline kına yakılması bir gelenek haline geldi. Anadolu kentlerindeki bu geleneğe göre ‘kına’ olayının hikayesi şöyle:

‘Bir gün birliğini denetleyen bir komutan askerin eline kına yakıldığını görür, ona elindeki kınanın sebebini sorar. Asker şöyle cevap verir: Bizim köyde üç şey için üç yere kına yakılır. Kurbanlık hayvanın üzerine kına yakılır. Allah’a yakınlığın işareti olsun diye. Gelinin eline kına yakılır kocasına yakın olsun diye. Askerin eline kına yakılır, vatanına yakın ve kurban olsun diye.’

Hangi ana canından çok sevdiği evladını kendi elleriyle,vatanına kurban olsun diye bu şekilde kınalarla askere gönderir?Bence sadece Türk Anaları.
Allahım sizleri korusun.Hiç bir ananın yüreği yanmasın.
Dualarımız hep sizinle olacak.O anaların ellerinden öpüyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Hakkari’nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerine, akşam saatlerinde yine askerler sevkedildi. Frenkans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı askeri bir aracında eşlik ettiği 20 araçlık konvoyun geçişi sırasında yol güzergahında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Henüz 3 aylık eğitimden sonra sınır ötesi operasyonun gerçekleştirileceği sıfır noktalara sivil minibüslerle nakledilen yaklaşık 200 askerden bazıları, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere el sallayıp, selam verdi. Minibüsteki askerlerin bazılarının ise elleri kınalı olduğu görüldüAnadolu askerin eline kına yakılması bir gelenek haline geldi. Anadolu kentlerindeki bu geleneğe göre ‘kına’ olayının hikayesi şöyle:

‘Bir gün birliğini denetleyen bir komutan askerin eline kına yakıldığını görür, ona elindeki kınanın sebebini sorar. Asker şöyle cevap verir: Bizim köyde üç şey için üç yere kına yakılır. Kurbanlık hayvanın üzerine kına yakılır. Allah’a yakınlığın işareti olsun diye. Gelinin eline kına yakılır kocasına yakın olsun diye. Askerin eline kına yakılır, vatanına yakın ve kurban olsun diye.’

Hangi ana canından çok sevdiği evladını kendi elleriyle,vatanına kurban olsun diye bu şekilde kınalarla askere gönderir?Bence sadece Türk Anaları.
Allahım sizleri korusun.Hiç bir ananın yüreği yanmasın.
Dualarımız hep sizinle olacak.O anaların ellerinden öpüyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Sabah sabah duygulandım yinesenağlamasenağlamasenağlama

Allah askerlerimize güç versin...

O Kinali Kuzulardan Birinin Anneside Benim Arkadaşlar Oğlum 6 Aylik Asker Ağri Patnosta Gün Yokki Ekran Karşisinda Gözyaşi Dökmeyeyim. Elbette Vatan Sağolsun 4 Oğlumvar Hepside Vatana Feda Ama Gelgörki Ne Halda Büyüttüğümüzü Biz Biliyoruz.evvelki Akşam şehit Olan Askerleri Izlerken Giresunlu Olan çok Dokundu Bana Nedenmi Iki Göz Bir Gecekonduydu Evi Babasi Da 10 Yil önce ölmüş O Ana Onu Ne Halde Büyüttü Kim Bilir. Yaşayan Bilir Arkadaşlar Zira Bende Askerdeki Oğlumu Iki Göz Bir Gecekonduda Sabahlara Kadar Dantel örerek Büyüttüm Zalim Bir Babanin Gölgesinde Herşeye Rağmen Ayakta Durarak Büyüttüm Ve şimdi şerefsiz Bir Pkk Kurşunu Vurmasim Diye Dua Ediyorum .tabi Sadece Benimkini Değil Hep Askerlerimizi Allaha Emanet Olsunlar Işte Bu Duygularla Izledim Giresunlu şehidi Bilmemki Yanlişmiyim Arkadaşlar çooooook Zor Büyütüyoruz Biz Onlari Gözlerinin Içine Bakiyoz Ayaklarina Taş Deyecek Diye Korkarken Bir Kör Kurşun .allahim Sen Koru Cümlenin Evladini

Içindede Benim Yavrumu

Vuralimmmmmmmmm Seniçok özledim Yavrum.

Abla cok etkilendım yazından. Allah yardımcın olsun senın ve tum annelerın. Rabbım evlat acısı yasatmasın.:1no2:
Aminnnnnnnnn

O Kinali Kuzulardan Birinin Anneside Benim Arkadaşlar Oğlum 6 Aylik Asker Ağri Patnosta Gün Yokki Ekran Karşisinda Gözyaşi Dökmeyeyim. Elbette Vatan Sağolsun 4 Oğlumvar Hepside Vatana Feda Ama Gelgörki Ne Halda Büyüttüğümüzü Biz Biliyoruz.evvelki Akşam şehit Olan Askerleri Izlerken Giresunlu Olan çok Dokundu Bana Nedenmi Iki Göz Bir Gecekonduydu Evi Babasi Da 10 Yil önce ölmüş O Ana Onu Ne Halde Büyüttü Kim Bilir. Yaşayan Bilir Arkadaşlar Zira Bende Askerdeki Oğlumu Iki Göz Bir Gecekonduda Sabahlara Kadar Dantel örerek Büyüttüm Zalim Bir Babanin Gölgesinde Herşeye Rağmen Ayakta Durarak Büyüttüm Ve şimdi şerefsiz Bir Pkk Kurşunu Vurmasim Diye Dua Ediyorum .tabi Sadece Benimkini Değil Hep Askerlerimizi Allaha Emanet Olsunlar Işte Bu Duygularla Izledim Giresunlu şehidi Bilmemki Yanlişmiyim Arkadaşlar çooooook Zor Büyütüyoruz Biz Onlari Gözlerinin Içine Bakiyoz Ayaklarina Taş Deyecek Diye Korkarken Bir Kör Kurşun .allahim Sen Koru Cümlenin Evladini

Içindede Benim Yavrumu

iki gündür ağlıyorum yine halbuki yeni susmuştu gözyaşlarım
benimde vatanıma gönderecek evde kınalı kuzum var canım
rabbim bütün evlatlarımızı korusun bu kalleççe yşananlardan
senin evladında bizim evladımız
tüm kınalı kuzular bizim evladımız arkadaşım
hepsini allaha emanet ediyoruz :nazar:

Canım eftelyacım,cümlenin çocuğunu ve senin çocuğunuda allahım korusun.Hepsi allaha emanet olsun.Acılarını göstermesin yarabbim.Dualarımız bütün Mehmetcklerimiz için.

amin benimde bi kuzum var bende onu hep kuzum diye seviyorum onun için ateş düştüğü yeri yakıyor allah çok büyük sabır versin insanın elinden hiç bi şey gelmemesi ne acı verici ne diyebilirimki

Içindede Benim Yavrumu

Elleri öpülesi asker anası,evladınla ne kadar gurur duysan azdır,senin gibi analar ve onların yetiştirdiği gözü pek evlatlar oldukça bizler korkmuyoruz.

Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi korusun,senin yavrunu da.
Hepsi bu vatanın bizlerin evlatları,dualarımız onlarla.

Benim 2 sokak altımdan bir şehit cenazesi daha çıktı.
Çok üzüldüm senağlama
Şehit Subay Sinan Eroğlu Ruhun Şad Olsun,
1 yaşındaki İkizlerin Bade ve Kahraman'ın,eşinin ve tüm Türk milletinin başı sağolsunsenağlama

asker3xi4.png

asker4zw4.png

Allah hiçbirinin burnunu kanatmasın Türk askerleriyle gurur duyuyorum bizim rahatımız için oralardalar
onları çok seven aileleride hasretle bekliyorlar

ALLAH askerlerimizi korusun hainlerden,rahat uyuorsak,rahat çalışıyorsak ve özgürsek kahraman askerlerimiz sayesindedir ALLAH ordumuzu korusun ,askerlerimiz ölmesin artık,öldürülmesinler it sürüleri tarafından

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Rabbim hepinizi korusun,yardımcınız olsun,muhafaza ve muzaffer eylesin kınalı kuzular...Anne babanıza,sevdiklerinize sağ salim kavuştursun inşaallah.

evlerimizde, caddelerimizde, parklarımızda ve meydanlarımızda güvenle ve huzurla hayatımızı sürdürürken; sınır boylarımızda bunları sağlamak için ve özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi korumak için bendini vücud eden tüm MEHMETLERE sonsuz minnetlerimi sunuyorum...
onlar kan ve candan, etten ve sinirden öte; ulusun aklı, cesareti ve iradesidir şose boylarında...
tüm mehmetçiklerimizi alınlarından ve yüreklerinden öperim, sevgiyle ve hürmetle...

Tümüne içtenliğimle katılıyorum
O ana kuzularını Allah sevdiklerine bağışlasın
Bileklerine güç yüreklerindeki cesarete iman kuvvetine ziyadelik versin
Ne söylesem az.....
Elmühim sinsi düşmanın şerrinden korusun Rabbim onları
Tıpkı onların vatanlarını milletlerini o sinsilerden korudukları gibi...

Anaların kuzuları,
Dağların aslanları
Rabbim muzaffer eylesin
Avlayın şu kansızları.

Back