• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kahküllerim çok yağlanıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir
kızlar kahkullerime fon cekmeye calsııyorum ama sonradan kahküllerim cok yaglanıyor bunu onlemek icin birşey varmı :25:

kahküller yüzünüze değdiği için yağlanıyordur cildiniz yağlı ise yağlanması artar
yüzünüzü iyice temizledikten sonra fön çekerseniz daha az yağlanır belki

bendede bu sorun çok vardı..uçlarda falan hiç sorun yok ama katlar yağlı olurdu..hergün yıkamak zorunda kalırdım hatta günde iki defa yıkama isteği duyardım o katlarım yüzünden..ondan şimdi hiç kimseye tavsiye etmem kahkül ve katlı saçları..tarağındanı yıka temiz tut,ondanda olabilir belki..

bendede bu sorun çok vardı..uçlarda falan hiç sorun yok ama katlar yağlı olurdu..hergün yıkamak zorunda kalırdım hatta günde iki defa yıkama isteği duyardım o katlarım yüzünden..ondan şimdi hiç kimseye tavsiye etmem kahkül ve katlı saçları..tarağındanı yıka temiz tut,ondanda olabilir belki..

evet ya kahküller çok çabuk yağlanıyor saçı yağlanmaya meyilli olanlar kestirmemeli bence ve evet saçını yapmadan önce ellerini ve tarağını yıkayabilirsin ...

Yüzü ve saçı yağlı olanların işi zor.Artık yaza da girmek üzereyiz daha da zor.
Ben dayanamadım uzatıyorum artık.
:59:

saçlarınla çok oynuyorsan yapıyor ben de çalışırken saç diplerimi kaşıyorum aynı günde yağlanıyor halbuki bıraksam 3 günde zor yağlanır. ben kahküllerimi hemen yıkardım yüzümü yıkarken zaten kısa olduklarından çabuk kuruyor, sonra fön çekersen daha iyi olur belki benim saçlarım düz o kısmını tam bilemicem o yüzden.

saç spreyi sıkınca saçın daha geç tağlandığını fark ettim ... biliyorum sprey sıkanlar hemen o akşam yıkıyor ama ben spreyli yatıyorum zaten sprey akşama kadar uçuyor gibi bi şey yani akşama taşlığı kalmıyor ve geç yağlanıyor deneyebilirsin

Back