Canım bu kdar kararsız olma :) hem kahkül dediğin 1-2 hafta içinde uzuyor yani ,kötü olsa bile toplarsın çıkarsın dışarı.. bence kestir hem saçların o kdar da kıpkıvırcık değilmiş kakülünü düzleştrirsin ayrı bi hava katar snaşahsen ben kahkülsüz olamıyorum denemekten bi zarar çıkmaz
benım saclarım duz oldugu halde kahkul kullanırken cok zorlanmıstım.hergun fonluyodum fırcayla ıce fonluyodum fln yok tutturuyodum yok ruzgar var bozuldu yok yana kaydı fılan.zor kahkul kullanmak ya..ama hevesın gıtsın dıye kestır bence arkaya atarsın tac takarsın duzlestırmedıgın zamanlarda.zaten 2 3 haftada uzar.ama duzlestrmeden kullanması zor gercekten..ben susluyum sıkılmadan yapıyodum ama sen ugrasırmısın bılmıyorum cnm..
çocukluğumdan beri kahküllüyüm ve kesinlikle kestir derim. şu ana kadar kahkülün yakışmadığı bir kadın görmedim ve pişman olursan da hemen uzuyorlar, sorun olmaz
İlk perçem kestirdiğimde hep düzleştiriyodum o yüzden şimdi perçemlikten çıkmış perçemlerim çok soluk, yıpranmış. Düzleştirmeden kullanabilir miyim mi ki acaba kahkülü :26:
benm saçlar da bukle buklr ama kahkülüm muhtesem duruyo
cünkü kısadan uzuna dogru kesimi. dalda ve düz yapınca cok seker duruyo kestir sende bence cok hos olur.
tabi ben artıkpopoma kadar uzattım hepsini kıvırck bırakıyorm. böyle de hos duruyo. :)))))))) ama içinde kalmasn kestir tatlm :98:
Kıvırcık saçlı bayanların hastalığıdır kahkül
ben de bayılırııım hele bir arar kavak yellerinde minenin kahkülleri vardı ya
başın taa tepesinden alına düşen cins
hayran hayran seyrederdim
Şimdi bak sana formülü söyleyeyim kıvırcık saça kahkül olmaz,olmuyor,istediğin gibi durmuyor bunu biliyosun
gidiyosun kuaföre sana bi brezilya fönü yapıyor o saçlar yuuum yumuşak,ipek gibi oluyooor sonra
gidip kahkülünü kestiriyosun,o tüleren tiftikler,kıvrılmaya çalışan tutamlarla vedalaşıp sonra kestiriyosun
eğer arkadaki buklelerimden memnunum diyosan o zaman sadece ön tarafa yaptır kahkülünü rahaat rahat kullan hevesini aş şekerciiim
Yüzüm uzun dedin beni benden aldın
Aynı saç modelimiz var, benim de üstler düz, aşağıya doğru dalgalanıp kıvırcıklaşıyorlar.. Alnım da birazcık geniş olduğundan senelerce kahkullu kullandım, en kötü saç düzleştiriciyle 3 dkda düzeltiyorsun önlerini... Daha yeni uzatmıştım bir heves, uzamış halimi beğenmeyip bugün gene kavuştum kahkullerimeYüzüm ince ve uzun, elmacık kemiklerim bile belirgin değil, bu ara epey zayıfladığım için de iyice uzadı... Yüzü toparlıyor ve güzel bir şekle sokuyor, bir dene bir daha benim gibi vazgeçememe olasılığın çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?