Saç Kesim Şekilleri Kahkül

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Dilek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar 2 senedir kahkül kestirmek istiyorum ama bi türlü olmadı. 1-2 ay önce kuaföre gittim.Saçın kıvırcık olmaz dedi, kesmedi.
Şuan yine acayip heveslendim aklımdan çıkmıyo çok istiyorum. Ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.Tabi saçı kıvırcık olup da kahkül kestirenlerden.
Benim saçımın kıvırcığı şu şekil;
Diplerinden başlayarak aşağı doğru nerdeyse 1 işaret parmağım uzunluğuna kadar düz, geri kalanında dalga başlıyo; uçları da bukle. Tabi elektriklenme de var ama kremle baya yatıştırıyorum.
Saçımda baya önceden kesilmiş ve daha sonra artık uzaması için bıraktığım perçemlerim var ve onlar da çok hafif dalgalı.
Saçımı yıkadıktan sonra çok güzel şekli oluyo, millet bayılıyo falan ama bi koltukta bile arkama yaslandığımda eğer bukleler sırtımda kaldıysa hemen düzleşiyolar, bozuluyolar. :59:
Saçım kalın telli, gür. Yüzümse uzun.
Ve sonuç olarak kahkül kestirmek istiyorum arkadaşlar ama bi türlü emin olamıyorum yani ya çok pişman olursam diye bi türlü gidip kestiremedim.
Sizce nasıl olur?
Eğer anlattıklarım yeterli olmadıysa, eksik bişey varsa fotoğraf da ekleyebilirim.
Lütfen bi yardım çok kararsız kaldıım :50:

Canım bu kdar kararsız olma :) hem kahkül dediğin 1-2 hafta içinde uzuyor yani ,kötü olsa bile toplarsın çıkarsın dışarı.. bence kestir hem saçların o kdar da kıpkıvırcık değilmiş kakülünü düzleştrirsin ayrı bi hava katar sna:32: şahsen ben kahkülsüz olamıyorum :D denemekten bi zarar çıkmaz ;)

Canım bu kdar kararsız olma :) hem kahkül dediğin 1-2 hafta içinde uzuyor yani ,kötü olsa bile toplarsın çıkarsın dışarı.. bence kestir hem saçların o kdar da kıpkıvırcık değilmiş kakülünü düzleştrirsin ayrı bi hava katar sna:32: şahsen ben kahkülsüz olamıyorum :D denemekten bi zarar çıkmaz ;)

İlk perçem kestirdiğimde hep düzleştiriyodum o yüzden şimdi perçemlikten çıkmış perçemlerim çok soluk, yıpranmış. Düzleştirmeden kullanabilir miyim mi ki acaba kahkülü :26:

benım saclarım duz oldugu halde kahkul kullanırken cok zorlanmıstım.hergun fonluyodum fırcayla ıce fonluyodum fln yok tutturuyodum yok ruzgar var bozuldu yok yana kaydı fılan.zor kahkul kullanmak ya..ama hevesın gıtsın dıye kestır bence arkaya atarsın tac takarsın duzlestırmedıgın zamanlarda.zaten 2 3 haftada uzar.ama duzlestrmeden kullanması zor gercekten..ben susluyum sıkılmadan yapıyodum ama sen ugrasırmısın bılmıyorum cnm..

benım saclarım duz oldugu halde kahkul kullanırken cok zorlanmıstım.hergun fonluyodum fırcayla ıce fonluyodum fln yok tutturuyodum yok ruzgar var bozuldu yok yana kaydı fılan.zor kahkul kullanmak ya..ama hevesın gıtsın dıye kestır bence arkaya atarsın tac takarsın duzlestırmedıgın zamanlarda.zaten 2 3 haftada uzar.ama duzlestrmeden kullanması zor gercekten..ben susluyum sıkılmadan yapıyodum ama sen ugrasırmısın bılmıyorum cnm..

Aslında uğraşırım ama düzleştirmem gerekirse ( ki gerekicek) saçıma zarar vermek taraftarı değilim.Neyse şimdilik yine askıda kalıcak sanırım bu istek. :)

çocukluğumdan beri kahküllüyüm ve kesinlikle kestir derim. şu ana kadar kahkülün yakışmadığı bir kadın görmedim ve pişman olursan da hemen uzuyorlar, sorun olmaz:34:

çocukluğumdan beri kahküllüyüm ve kesinlikle kestir derim. şu ana kadar kahkülün yakışmadığı bir kadın görmedim ve pişman olursan da hemen uzuyorlar, sorun olmaz:34:

Bilgilerde saçının dalgalı olduğu yazıyo merak ettim kahkülün nasıl durduğunu :D
Acaba fotoğraf koyabilir misin?

İlk perçem kestirdiğimde hep düzleştiriyodum o yüzden şimdi perçemlikten çıkmış perçemlerim çok soluk, yıpranmış. Düzleştirmeden kullanabilir miyim mi ki acaba kahkülü :26:

ben kahkülümü düzleştirmiyorum hiç çünkü saçlarım ince telli ve düz, hem kahkülü düzleştirsen de yıpranmasından korkma bence :) çabuk uzuyorlar çünkü.. bence kestir içinde kalır yoksa :D

benm saçlar da bukle buklr ama kahkülüm muhtesem duruyo
cünkü kısadan uzuna dogru kesimi. dalda ve düz yapınca cok seker duruyo kestir sende bence cok hos olur.
tabi ben artıkpopoma kadar uzattım hepsini kıvırck bırakıyorm. böyle de hos duruyo. :)))))))) ama içinde kalmasn kestir tatlm :98:

benm saçlar da bukle buklr ama kahkülüm muhtesem duruyo
cünkü kısadan uzuna dogru kesimi. dalda ve düz yapınca cok seker duruyo kestir sende bence cok hos olur.
tabi ben artıkpopoma kadar uzattım hepsini kıvırck bırakıyorm. böyle de hos duruyo. :)))))))) ama içinde kalmasn kestir tatlm :98:

canım zahmet olmazsa fotoğraf koyabilir misin ya (:
netten baya baktım ama bulamadım kıvırcık saçta kahkülü.nasıl duruyo çok merak ediyorum.

Kıvırcık saçlı bayanların hastalığıdır kahkül
ben de bayılırııım hele bir arar kavak yellerinde minenin kahkülleri vardı ya
başın taa tepesinden alına düşen cins:23:
hayran hayran seyrederdim:69:
Şimdi bak sana formülü söyleyeyim kıvırcık saça kahkül olmaz,olmuyor,istediğin gibi durmuyor bunu biliyosun
gidiyosun kuaföre sana bi brezilya fönü yapıyor o saçlar yuuum yumuşak,ipek gibi oluyooor sonra
gidip kahkülünü kestiriyosun,o tüleren tiftikler,kıvrılmaya çalışan tutamlarla vedalaşıp sonra kestiriyosun:52::52:
eğer arkadaki buklelerimden memnunum diyosan o zaman sadece ön tarafa yaptır kahkülünü rahaat rahat kullan hevesini aş şekerciiim
:51:

Yüzüm uzun dedin beni benden aldın :24:

Aynı saç modelimiz var, benim de üstler düz, aşağıya doğru dalgalanıp kıvırcıklaşıyorlar.. Alnım da birazcık geniş olduğundan senelerce kahkullu kullandım, en kötü saç düzleştiriciyle 3 dkda düzeltiyorsun önlerini... Daha yeni uzatmıştım bir heves, uzamış halimi beğenmeyip bugün gene kavuştum kahkullerime :16: Yüzüm ince ve uzun, elmacık kemiklerim bile belirgin değil, bu ara epey zayıfladığım için de iyice uzadı... Yüzü toparlıyor ve güzel bir şekle sokuyor, bir dene bir daha benim gibi vazgeçememe olasılığın çok yüksek :16:

Son düzenleme:
Kıvırcık saçlı bayanların hastalığıdır kahkül
ben de bayılırııım hele bir arar kavak yellerinde minenin kahkülleri vardı ya
başın taa tepesinden alına düşen cins:23:
hayran hayran seyrederdim:69:
Şimdi bak sana formülü söyleyeyim kıvırcık saça kahkül olmaz,olmuyor,istediğin gibi durmuyor bunu biliyosun
gidiyosun kuaföre sana bi brezilya fönü yapıyor o saçlar yuuum yumuşak,ipek gibi oluyooor sonra
gidip kahkülünü kestiriyosun,o tüleren tiftikler,kıvrılmaya çalışan tutamlarla vedalaşıp sonra kestiriyosun:52::52:
eğer arkadaki buklelerimden memnunum diyosan o zaman sadece ön tarafa yaptır kahkülünü rahaat rahat kullan hevesini aş şekerciiim
:51:

Ahaha yok ben kıyamam :D

Yüzüm uzun dedin beni benden aldın :24:

Aynı saç modelimiz var, benim de üstler düz, aşağıya doğru dalgalanıp kıvırcıklaşıyorlar.. Alnım da birazcık geniş olduğundan senelerce kahkullu kullandım, en kötü saç düzleştiriciyle 3 dkda düzeltiyorsun önlerini... Daha yeni uzatmıştım bir heves, uzamış halimi beğenmeyip bugün gene kavuştum kahkullerime :16: Yüzüm ince ve uzun, elmacık kemiklerim bile belirgin değil, bu ara epey zayıfladığım için de iyice uzadı... Yüzü toparlıyor ve güzel bir şekle sokuyor, bir dene bir daha benim gibi vazgeçememe olasılığın çok yüksek :16:

Saçımda yeni bişey denedim.Elimle hemen çok güzel şekil veriyorum perma yaptırmış gibi oluyo aynen :D
Sanırım vazgeçtim kahkülden :D:D

kestirmezsen içinde kalacağı çok bellii güvendiğin bi kuaföre git kesitr bence uzar yani sonuçta sevmezsen bi daha kestirmezsin benim de vardı artık saçıma karıştı gerçekten :D bu kadar kararsız kalma bence ama şeklini iyi seç

beğenmezsen düzleştirip ortadan 2ye ayırıp tutturursun hafif kabartıp, öyle çok güzel oluyo bence :16:
1 ayda uzuyo zaten baya

benim saçım bildiğin kıvırcık buklesi falan yok. perçemim de var üstelik. düzleştiriyorum çenemin biraz üstüne geliyo. sonra maşayla kıvırıyorum gayet güzel duruyo. bence kestirmelisin. saçının yapısı uygun :34:

Back