saçlarım çok biçimsiz omuz hizamdalar yani uzun değil saçlarım... yuvarlak ve ki hiç sevmm tombul bi yüze sahibim internetten arstırdım yan kahkül modelleri diye ama bana kahkül yakısmıyomus yuvarlak yüzüm oldugu için alnımı kapatmamam gerekiyomus ama napıcam ben saclarım berbat durumdalar önerisi olan var mı ooffff
yuvarlak yuzlulere bnde pek yakıstıramıyorum hakkaten.ortadan ayırmak yakısıyo ama buda heryuze gitmez ama bıdene olmadı yandan bı yerden ayır ama kahkul de gider aslında yuzune yakıscak bi model ıllakı vardır
yuvarlak yuzlulere bnde pek yakıstıramıyorum hakkaten.ortadan ayırmak yakısıyo ama buda heryuze gitmez ama bıdene olmadı yandan bı yerden ayır ama kahkul de gider aslında yuzune yakıscak bi model ıllakı vardır
tatlım yuvarlak yuzlu unlulere bakıp saç seklıne karar verevılırsın .
tuba buykustun,nurgul yeşilçay,taylor swift vb suan aklıma gelen bunlar bu taş hatunlara bak belkı yardımcı olur :)
tatlım yuvarlak yuzlu unlulere bakıp saç seklıne karar verevılırsın .
tuba buykustun,nurgul yeşilçay,taylor swift vb suan aklıma gelen bunlar bu taş hatunlara bak belkı yardımcı olur :)