• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kahkül yakısmıyor ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
saçlarım çok biçimsiz omuz hizamdalar yani uzun değil saçlarım... yuvarlak ve ki hiç sevmm tombul bi yüze sahibim internetten arstırdım yan kahkül modelleri diye ama bana kahkül yakısmıyomus yuvarlak yüzüm oldugu için alnımı kapatmamam gerekiyomus ama napıcam ben saclarım berbat durumdalar önerisi olan var mı :31: ooffff

Son düzenleme:
yuvarlak yuzlulere bnde pek yakıstıramıyorum hakkaten.ortadan ayırmak yakısıyo ama buda heryuze gitmez ama bıdene olmadı yandan bı yerden ayır ama kahkul de gider aslında yuzune yakıscak bi model ıllakı vardır

yuvarlak yuzlulere bnde pek yakıstıramıyorum hakkaten.ortadan ayırmak yakısıyo ama buda heryuze gitmez ama bıdene olmadı yandan bı yerden ayır ama kahkul de gider aslında yuzune yakıscak bi model ıllakı vardır

ne kadar cok ama demişim oyle:31:

off ortadan ayırıncada yüzüm ortaya çıkıyo at kuyrugu yapncada napcam bilemiyorum :14:

tatlım yuvarlak yuzlu unlulere bakıp saç seklıne karar verevılırsın .
tuba buykustun,nurgul yeşilçay,taylor swift vb suan aklıma gelen bunlar bu taş hatunlara bak belkı yardımcı olur :)

Back