ryucel Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 68 14 28 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ryucel #1 Kat kat, üst üste yapılan ve çok uğraş gerektiren bir sanat. ayrıca istek üzerine, istenilen boyutta, istediğiniz resmi yapabilirim. resmin çözünürlüğünün yüksek olması lazım ama. netten beğendiğiniz herhangi bir resim 1-2 hafta içinde yapılır.
Kat kat, üst üste yapılan ve çok uğraş gerektiren bir sanat. ayrıca istek üzerine, istenilen boyutta, istediğiniz resmi yapabilirim. resmin çözünürlüğünün yüksek olması lazım ama. netten beğendiğiniz herhangi bir resim 1-2 hafta içinde yapılır.
mythfire Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2014 13 2 3 39 21 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ryucel #3 ilk defa görüyorum inanılmaz güzeller..
ryucel Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 68 14 28 21 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ryucel #4 mythfire .!.: ilk defa görüyorum inanılmaz güzeller.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.. beğenmene sevindim... :]
mythfire .!.: ilk defa görüyorum inanılmaz güzeller.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.. beğenmene sevindim... :]