- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- 208
Herkese merhabalar. Kafamı kurcalayan bir konu hakkında bilginizi almak istiyorum. Çok büyük bir dert değil ama benim için vicdan ve sorumluluk meselesi.Öğrenciyim ve malumunuz çok fazla defter kağıt kitapla iç içeyim. Bu yıl baya kağıt defter kitap birikti eskilerle birlikte. Ara tatile girdik ve odamı rahatlatmak adına elimdekilerden kurtulmak istiyorum. Aslında kitaplarımı ihtiyacı olanlara vermeyi düşündüm ama üniversite öğrencisiyim kitapların hepsi bölümle alakalı verebileceğim kimse yok üstelik yıprandılar. Gerçekten çok fazla birikmiş kağıt var ve çöpe atmak vicdanımı sızlatıyor. Çöpe atmak yerine geri dönüşüme kazandırmayı ben de düşündüm ancak nereye başvuracağımı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Bunları nasıl geri dönüşüme kazandırabilirim? Bildiğiniz bir merkez var mı? İstanbulda yaşıyorum ayrıca bunu belirtmek istedim. Bilgisi olanlar lütfen okuyup geçmesin ve çoğunluğun görmesi için konuyu güncel tutmak istiyorum. Gerçekten vicdanım rahat değil bu konuda. Duyarlılığınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim hepinize :)