- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Kızlar hangi isim güzel sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hangi isim güzel sizce
Nasıl isterseniz :))Kaan ya da mete diyebiliyor muyuz :)
Bencede ya metehan kağana göre nazik çıkıyor sanki :) Bide Kağan ismi çok kullanıldığı için Metehan daha yakın geliyor bide Metehan söyleyince çok karizmatik geliyor :))İkisi de çok güzel Kağan ismindeki harflerin enerjilerini araştırdım netten çok güzel sonuçları var.
A Harfinin Enerjisi
Kişiye liderlik özellikleri yükler. Keşfetme ve orijinal yaşam sürme merakı verir. Sağlam iradeli ve mücadeleci olurlar. Namus ve erdem özellikleri verir.
K Harfinin Enerjisi
Büyük kitleleri etkileyebilecek manyetik güce sahip olabilirler. Etrafında insanları toplayabilirler ve güçleri birleştişan ve şöhret yakalayabilirler, bu sayede başarıyı yakalayabilirler. Kariyerinde yükselen, bilen güçlü bir yapıları vardır.
Size yol göstermesi için sadece örnek verdim. Kağan da iki a harfi var bu daha da iyi.
Netten detaylı araştırma yaparak bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Zamanınız bolsa sorun yok . Şimdiden ismi hayırlı olsun
Metehan' a gelince bu da çok güzel bir isim. İçinde gizli kağan da var biliyor musun? Mete Kağan aslı...Turkcenin tarihi gelisimi içinde kağan sözcüğü "Han' şeklini almıştır.
Benim çocuğum için kulağa daha yumuşak geldiği için Metehan tercih ederdim.
Bencede canim Metehan diye düşünüyorum bende kulağa çok hoş ve karizmatik geliyor Kağan bide çok koyuluyor vazgectim o yüzden :)Metehan kesinlikle. Ayrica Türk isimlerini ozellikle secmenize bayildim cok guzel geliyorlar kulaga.
Kağan cok var etrafımda o yüzden vazgectim aşırı bi Kağan bolluğu var bide matehana göre daha kalın çıkıyor ses harfleriNiloyadaki Mete mi Kağandan yana kullanıyorum tercihimi
Koca Türk-Hun hükümdarı Mete, Oğuz Kağan Destanı’ndaki Oğuz Kağan olduğu düşünülen Mete, adam milattan önce tarihe adını yazdırmış; Niloya’daki Mete derken :)Niloyadaki Mete mi Kağandan yana kullanıyorum tercihimi
Hadi ya hiç duymamıştım sende olmasan tarih öğrenemeyeceğiz niloyada Mete var aklıma o geliyor çok konuyor bu ara da Mete.Koca Türk-Hun hükümdarı Mete, Oğuz Kağan Destanı’ndaki Oğuz Kağan olduğu düşünülen Mete, adam milattan önce tarihe adını yazdırmış; Niloya’daki Mete derken :)
Estağfurullah da uyarmak istedim yorumunuzu okuyunca, yani akla o gelmemeli bence.Hadi ya hiç duymamıştım sende olmasan tarih öğrenemeyeceğiz niloyada Mete var aklıma o geliyor çok konuyor bu ara da Mete.