- Konu Sahibi gulayse111
-
Teşekkür ederim cevabınız içinKağan isimli birini tanıdım mı hiç hatırlamıyorum ama anlamlara dikkat etmek lazım. Ben olsam “kükreyen, öfkelenen” anlamı olan bir ismi tercih etmezdim
Çocuğun karakteri ve davranışları ismine göremi oluyor Allah aşkına annesi ve babasi olarak siz onun karakterini şekillendireceksiniz bunlari kim söylüyorsa boş yapmış.Merhaba 15 gün sonra bir oğlum olacak Kağan ismine karar verdik fakat etrafimizdakiler Kagan isimli cocukların çok öfkeli ve kızgın hatta yaramaz olduklarını söylüyorlar Bu gerçekten doğru mu? Kağan isminin bir diğer anlamı da kükreyen öfkelenen demekmiş. Kafamda soru işareti kaldı.
Haklısınız tabi de isim bulma işi gerçekten çok zor zaten Çevredeki bazi anlayışsız insanlar da bu şekilde kafa karıştırıyor malesef engel olamıyorumÇocuğun karakteri ve davranışları ismine göremi oluyor Allah aşkına annesi ve babasi olarak siz onun karakterini şekillendireceksiniz bunlari kim söylüyorsa boş yapmış.
KağanKağan mı ? Kaan mı?
Hiç tanıdığım yok ama güzel bi erkek ismi bence
Ben ismin etkisini hem kendi uzerimde hem cevremdeki insanlarda cok gordum. Surekli oyle seslenildigi icin insana.. karakterini etkiliyor. Mesela cocugum cok yaramaz diye anlatip durmayin, yaninda benim cocugum cok akilli deyin hep bahsederken. Degistigini goreceksiniz diyordu bir pedagog.Çocuğun karakteri ve davranışları ismine göremi oluyor Allah aşkına annesi ve babasi olarak siz onun karakterini şekillendireceksiniz bunlari kim söylüyorsa boş yapmış.
Evet kesinlikle doğru benim bi tandık ogluna koymş terör estırıyo daha bir yaşnda ve aşırı sinirli , agresif ve zarar vern bi çocuk abisi de var o çok sakin tam tersi ben isimlerin çok etkili olduguna inanıyrm sahsenMerhaba 15 gün sonra bir oğlum olacak Kağan ismine karar verdik fakat etrafimizdakiler Kagan isimli cocukların çok öfkeli ve kızgın hatta yaramaz olduklarını söylüyorlar Bu gerçekten doğru mu? Kağan isminin bir diğer anlamı da kükreyen öfkelenen demekmiş. Kafamda soru işareti kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?